Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 23:14

Άνετη νίκη για την Ελλάς Σύρου που έφτασε στο +8

Πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις, η Ελλάς Σύρου επικράτησε του Παμμηλιακού με 7-0 και ξέφυγε 8 βαθμούς από τον Πανναξιακό στην μάχη του τίτλου.

Πρωταγωνιστής της Ελλάς για ακόμα έναν αγώνα ο εκπληκτικός Παναγιώτης Παυλόπουλος που πέτυχε 5 γκολ το ένα καλύτερο από το άλλο.

Η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου άνοιξε το σκορ στο 18΄ με ωραία σέντρα του Παράβαλου και καρφωτή κεφαλιά του Παυλόπουλου. Το 2-0 έγινε πού γρήγορα, καθώς 4 λεπτά αργότερα ο Παυλόπουλος σκόραρε ξανά. Στο 30΄ ο Μαριάν Ογκνιάνοφ με έξοχη εκτέλεση φάουλ ανέβασε την δείκτη του σκορ στο 3-0. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί η Ελλάς χτύπησε για τέταρτη φορά… ξανά με τον Παυλόπουλο στο 33΄.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (53΄) ο Παυλόπουλος με εκπληκτικό γυριστό σουτ έκανε το 5-0, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ξανά ο Παυλόπουλος με επίσης εκπληκτικό γυριστό σουτ διαμόρφωσε το 6-0. Στο φινάλε του αγώνα ο Έντσεφ έγραψε το 7-0 μετά από κοντινό πλασέ του Χατζηδιαμαντή και επέμβαση του Μαυρογιάννη.

Διαιτητής: Ζαράνης, Βοηθοί: Αρμακόλας-Γρυπάρης

Ελλάς Σύρου (Παπαδόπουλος): Παπαδόπουλος, Λαλάς (Μάιπας 73΄), Σταμούλης (Μανουδάκης 60΄), Οικονομόπουλος, Κολλιάκος (Αργυρός 60΄), Έντσεφ, Ογκνιάνοφ (Χατζηδιαμαντής 73΄), Μπακατσέλος, Παυλόπουλος, Περιάλης (Νομικός 56΄), Παράβαλος

Παμμηλιακός (Δαούτης): Καπάνταης (Μαυρογιάννης 73΄), Μωραϊτης, Μαραγκόπουλος, Κυρίτσης, Ατανάσοφ, Ντιουφ, Ραφαελ (Αϊβαλιώτης 60΄), Σάντα, Μαρκαντώνης (Ζούλιας 60΄), Παπάς (Παγώνης 60΄), Μαυρογιάννης

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares