Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 22:33

Με ανατροπή στην επανάληψη 2-1 τον Πανναξιακό ο ΑΣ Σαντορίνης

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο ΑΣ Σαντορίνης μπήκε αποφασισμένος στο δεύτερο μέρος, ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 κόντρα στον Πανναξιακό.

Ανταπόκριση: Αντώνης Κοραής

Η ομάδα του Αλέξη Κωνσταντόπουλου είχε τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος.

Ο Πανναξιακός που έχε δώσει πλέον χρόνο συμμετοχής σε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια και πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ του 1-0.

Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν και ο ΑΣ Σαντορίνης επικράτησε σε όλες τις γραμμές φτάνοντας σε μία δίκαιη νίκη η οποία την επανάφερε στα επιτυχή αποτελέσματα.

Στο 29' Ο Πανναξιακός κέρδισε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, από αριστερά ο Πίντο γύρισε στον Γιαννακόπουλο και εκείνος με κοντινό σουτ έκανε το 0-1.

Στο 54', μετά από κεφαλιά του Θαναηλάκη και ασταθή απόκρουση του Ποθητού, ο Στρατηγάκης με κοντινό σουτ ισοφάρισε σε 1-1, κάνοντας ιδανικό ντεμπούτο με την ομάδα της Σαντορίνης.

Το νικητήριο γκολ ήρθε στο 60', όπου ο Σιμιτσής έκανε βαθιά μπαλιά και ο θαναηλάκης με πολύ όμορφο κατέβασμα της μπάλας και άψογο τελείωμα σημείωσε το 2-1.

Διαιτητής: Σαββατιανός | Βοηθοί: Νάκκας - Μαλολλάρι

ΑΣ Σαντορίνης (Κωνσταντόπουλος): Τσουκαλάς, Φέκας (46΄Φιλων), Χάλαρης, Μπιρμπίλη, Μαντούσης, Λούκας, Θαναηλάκης, Σιμιτσής, Μαναριώτης (λ. τρ. 21' Αχμετάι), Πολυκρέτης (75' Πάπα), Στρατηγάκης. 

Αναπληρωματικοί: Ρούσσης, Σιγάλας, Νομικός, Κάτσι, Γαλάνης, Κοϊδελάι.

Πανναξιακός (Προμπονάς): Ποθητός, Καράι, Γιαννούλης, Καφετζής, Γιαννακόπουλος, Βαθρακοκοίλης, Δεμερτζής, Πίντο, Φράγκου Ν. (83' Δεωνάς), Φράγκου Ε., Μιχαήλ (83' Καρβούνης).

Αναπληρωματικός: Λουλάι

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares