Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 17:22

Ελλάς Σύρου: Απομακρύνθηκε ο Αργυρός, η ανακοίνωση και το σχόλιο του αδελφού του

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Π.Ο Ελλάς για τον ποδοσφαιριστή,  Άγγελο Αργυρό που απομακρύνθηκε από την ομάδα για δυο μήνες λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων όπως αναφέρει ο σύλλογος, ενώ παράλληλα απαντά στο σχόλιο του αδελφού του, Γιάννη.

Η ανακοίνωση της Ελλάς Σύρου:

Με αφορμή κάποιες ψευδείς δηλώσεις οι οποίες αναρτήθηκαν σε ορισμένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αφορούν την απομάκρυνση του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Άγγελο Αργυρό, αναγκαζόμαστε να προβούμε στην παρούσα ανακοίνωση.

Μετά από σωρεία πειθαρχικών παραπτωμάτων στα οποία υπέπεσε ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου , κι αφού πριν του δόθηκαν πολλές ευκαιρίες από τον προπονητή και την Διοίκηση της ομάδας για να συμμορφωθεί χωρίς όμως αποτέλεσμα , αποφασίσθηκε ομόφωνα από το Δ. Σ. της ομάδας μετά από εισήγηση του προπονητή η τιμωρία της αποχής του από τις προπονήσεις και γενικά από τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας για το χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών .

Μετά την έκτιση της ποινής που του επιβλήθηκε θα είναι στην διάθεση της ομάδας εφόσον και ο ίδιος το επιθυμεί.

Η διοίκηση της ομάδας γνωρίζοντας ότι είναι αδύνατη η μετακίνησή του σε άλλο σύλλογο, εφόσον αυτός το επιθυμεί, την συγκεκριμένη χρονική στιγμή θα είναι συνεπής απέναντι του.

Ουδέποτε απομακρύνθηκε από την ομάδα μας, απλά είναι άδικο για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές κάποια επαναλαμβανόμενα παραπτώματα να μένουν για κάποιους ευνοούμενους ατιμώρητα.

Τέλος θα πρέπει να γίνει γνωστό ότι η ΕΛΛΑΣ βοηθά και στηρίζει όλους τους αθλητές της και ΔΕΝ ΕΚΟΨΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Το Δ. Σ. της ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ.

Το σχόλιο που αναφέρεται η ανακοίνωση της Ελλάς Σύρου, έγινε από τον αδελφό του Γιάννη Αργυρό και έχει ως εξής: 

Καλημέρα σε όλους..!Με βάση τα γεγονότα που έγιναν εχτές και έκοψαν την μπάλα σε έναν αθλητή και συγκεκριμένα στον αδερφό μου,για όσοι είστε του ποδοσφαίρου θα το γνωρίζετε..Θα ήθελα πραγματικά να πω ότι είναι ντροπή όλο αυτό που έγινε και είμαι σίγουρος ότι ήταν στημένο να γίνει τι δεδομένη χρονική στιγμή λόγω ότι οι μεταγραφές τέλειωσαν μια μέρα πριν... Δικαίωμα του ο εκάστοτε προπονητής να μην θέλει έναν παίχτη, εκείνος κάνει κουμάντο και αποφασίζει και είναι απολύτως σεβαστό για μένα..Το θέμα είναι ότι είναι μεγάλη ντροπή όλο αυτό που έγινε και τελειώνεις έτσι έναν ποδοσφαιριστή και τον αφήνεις δίχως ομάδα μην ξέρωντας ο καθένας τι προβλήματα έχει και αν είχε ανάγκη τον μισθό του..! Πραγματικά είναι ντροπή και βγάζει ένα μεγάλο κόμπλεξ από κάποιους ανθρώπους..!Με τέτοιες συμπεριφορές πάμε όλο και πιο χαμηλά το ποδόσφαιρο μας..Καλή επιτυχία στην ομάδα της Ελλάς για την άνοδο αλλά με τέτοιες συμπεριφορές ορισμένων ανθρώπων προσβάλλεται όλος ο σύλλογος της Ελλάς..! Όσο πάει αυτό το νησί λιγοστεύει και από Παντελονάτους ανθρώπους που πρεσβεύουν κάποιες αξίες στο νησί μας..Υγεία σε όλους και τίποτα παραπάνω..! Ντροπηη..!?⚽? Λίγοι ανθρωπιά δεν βλάπτει..!Αν και υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι στην ομάδα που έχουν δώσει και την ψυχή τους για τον αδερφό μου κυρίως ο Αντωνης Χατζαντωνης , αλλά μην παραλείψω και τον Πρόεδρο Nikos Ziavras και Akis Pirgos ..!

2023 02 02

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares