Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 11:49

Νίκησε στη Μήλο και «σκαρφάλωσε» στη βαθμολογία ο ΑΣ Σαντορίνης 2020

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα για τον ΑΣ Σαντορίνης που επικράτησε με 2-0 στη Μήλο επί του Παμμηλιακού σε αγώνα που έγινε χθες Σάββατο για την 12η αγωνιστική της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Κωνσταντόπουλου που εμφανίζεται βελτιωμένη παιχνίδι με το παιχνίδι ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα απέναντι σε έναν Παμμηλιακό που παρατάχθηκε με αρκετές βασικές απουσίες λόγω των αλλεπάλληλων τραυματισμών που ταλαιπωρούν τους ποδοσφαιριστές του. 

Μετά τη νίκη αυτή ο ΑΣ Σαντορίνης ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο από τον Πανναξιακό, που υποδέχεται την Τρίτη (7/2) στο ΔΑΚ Νάξου την Ελλάς Σύρου .

Στο 37' ο Στρατηγάκης πάσαρε μέσα από την περιοχή στον Μαναριώτη και εκείνος με άνοιξε το σκορ του αγώνα.

Στο 63΄ο Σιμιτσής σφράγισε τη νίκη των Σαντορινιών, όταν μετά από χέρι και πέναλτι που καταλόγισε ο κ. Μαθιουδάκης ήταν εύστοχος με εκτέλεση αλά Πανένκα.

Η Σαντορίνη ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Πολυκρέτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 84'.

Διαιτητής: Μαθιουδάκης Γ. του Αθ. | Βοηθοί: Κουλακιώτης - Μαθιουδάκης Γ. του Αν.

Παμμηλιακός (Πατσούρας): Πρίφτι, Κυρίτσης, Αμπντού, Ντιούφ (69' Αϊβαλιώτης), Ατανάσοφ, Δίντσης, Μαυρογιάννης Α., Λιβάνιος, Μαρκαντώνης, Παπαδημητρίου, Παππάς.

Αναπληρωματικοί: Μπάτσι, Παγώνης, Βελέτζας.

ΑΣ Σαντορίνης 2020 (Κωνσταντόπουλος): Τσουκαλάς, Αχμετάι (95' Νομικός), Χάλαρης, Μπιρμπίλη, Μαντούσης, Λούκα. Σιμιτσής, Μαναριώτης (55' Θαναηλάκης), Πολυκρέτης, Στρατηγάκης (77' Κάτσι), Φίλων (95' Γκαλλάνι). 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares