Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014 15:17

Κλείνουν σιγά, σιγά οι θέσεις για το Πανκυκλαδικό

Όπως αναμενόταν -με την εικόνα των τελευταίων χρόνων- έτσι και φέτος το ενδιαφέρον για συμμετοχή στο 9ο Πανκυκλαδικό Τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί στην Μήλο ήταν μεγάλο.

Η Μήλος αναμένεται να είναι το κέντρο των Κυκλάδων από την Παρασκευή 20 έως και την Τρίτη 24 Ιουνίου με συμμετοχή πάνω από πεντακοσίων παιδιών και πάρα πολλών γονέων-συνοδών από τα περισσότερα νησιά του νομού μας. Οι συμμετοχές στα τμήματα Τζούνιορ (γεν.03-04) και Προπαίδων (γεν.01-02) έχουν ολοκληρωθεί νωρίτερα από την ημερομηνία της προκήρυξης και με βάση τις δηλώσεις συμμετοχής τηρήθηκε σειρά προτεραιότητας (σύμφωνα με την παράγραφο 3.Δικαίωμα συμμετοχής). Στο τμήμα των Προτζούνιορ (γεν.05-06) υπάρχουν ακόμα δύο κενές θέσεις, ενώ στο μικρότερο ηλικιακά τμήμα, αυτό των Μπαμπίνι (γεν.07-08) υπάρχουν πολλές θέσεις μιας και έχουν δηλώσει συμμετοχή μόλις τέσσερις ομάδες.

Ο Παμμηλιακός Α.Σ. σε συνεργασία με την Διοργανώτρια Αρχή του τουρνουά ανακοινώνει ότι την Τρίτη 10 Ιουνίου στο συνεδριακό κέντρο Γ. Ηλιόπουλος θα γίνει εκδήλωση παρουσίασης του τουρνουά ενώ εκείνη την ημέρα θα ανακοινωθούν και οι καταρτισμοί των ομίλων σε κάθε ηλικιακή κατηγορία.

Εκ της Διοργανώτριας Αρχής

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares