Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014 11:18

Ευχαριστήρια των ομάδων προς την Μήλο

Σίγουρα το 9ο Πανκυκλαδικό της Μήλου ήταν το καλύτερο που έχει διοργανωθεί μέχρι σήμερα. Το γεγονός αυτό έκανε τις ομάδες που συμμετείχαν να εκφράσουν τις παρακάτω σχετικές ανακοινώσεις στις οποίες ευχαριστούν τον Παμμηλιακό και τους Μηλιούς.

 Πανσιφναϊκος

Η διοίκηση του Πανσιφναϊκού συγχαίρει τους νεαρούς αθλητές της για το πάθος ,τον επαγγελματισμό, τον ζήλο , αλλά κυρίως για το ήθος που επέδειξαν σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά και τους υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα τους σε όλη την πορεία της εξέλιξής τους.

Επίσης θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια αλλά και να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του Παμμηλιακού για την απαράμιλλη φιλοξενία τους αλλά και την άψογη διοργάνωση του τουρνουά!

Δίνουμε από τώρα ραντεβού για την επόμενη χρονιά, όπου οι ομάδες των ακαδημιών του Πανσιφναϊκού θα παρουσιαστούν ακόμα πιο έτοιμες για να πρωταγωνιστήσουν στο Κυκλαδικό ποδόσφαιρο

ΠΑΣ Νάξου

Πέραν των συγχαρητηρίων στα παιδιά, πολλά συγχαρητηρια και ευχαριστίες αξίζουν και στους διοργανωτές (παμμηλιακος) οι οποίοι φρόντισαν να μας παράσχουν την αρτιότερη και πιο επιτυχημένη διοργάνωση που έχει γινει.
Το πανκυκλαδικο τουρνουά ποδοσφαίρου είναι ότι καλύτερο συμβαίνει στις Κυκλάδες σε επίπεδο ακαδημιών ο ΠΑΣ Ναξου θα επιδιώκει να έχει την τιμή να συμμετεχει, όπως έχει κάνει και στα εννέα τουρνουά που έχουν γινει μέχρι σήμερα.
Και του χρόνου !

Vissas club

Ένα μεγάλο μπράβο θέλουμε να πούμε σε όλους όσους συντέλεσαν στην διοργάνωση αυτού του τόσο όμορφου και πετυχημένου τουρνουά. Τα παιδιά και οι γονείς φύγαμε όλοι μαγεμένοι από αυτό το υπέροχο και φιλόξενο νησί την Μήλο. Όλα άγγιζαν το τέλειο και οι Μηλιοί έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να περάσουμε εμείς ένα αξέχαστο τετραήμερο . Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω στους γονείς και στα παιδιά της ακαδημίας μας Vissas Club 5x5 για την άψογη συμπεριφορά και συνεργασία που είχαμε για άλλη μια φορά σε όλη την διάρκεια της αποστολής μας . Συγχαρητήρια σε όλους και για όλα.

ΑΟ Σύρου

Η Ακαδημία του Αθλητικού Ομίλου Σύρου ευχαριστεί το Δ.Σ του Παμμηλιακου για την άψογη διοργάνωση του 9ου Πανκυκλαδικου τουρνουά που διεξήχθη στο όμορφο νησί της Μήλου.
Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο του Παμμηλιακου κ.Μιχαλη Βαμβακάρη καθώς και τον κ. Στέλιο Λιβανιο όπως και ολους τους εθελοντες που σε ότι χρειάστηκε η αποστολή μας ήταν διπλά μας.
Συγχαρητήρια και σας περιμένουμε του χρόνου στην Σύρο για το επετειακό 10ο Πανκυκλαδικο.
Με τιμή Ακαδημία ποδοσφαίρου Α.Ο ΣΥΡΟΥ

Σύρος 2002

Η Α.Π. ΣΥΡΟΣ 2002 ευχαριστεί και συγχαίρει τον ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟ για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία. Επίσης ευχαριστεί τους εθελοντές, τις επιχειρήσεις και όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία του τουρνουά, ελπίζει δε να σταθεί, αντάξια των προσδοκιών και να διοργανώσει το ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ 10ο Πανκυκλαδικό με την ανάλογη επιτυχία.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares