Σάββατο, 05 Ιουλίου 2014 21:29

Το ευχαριστώ του Δημήτρη Κάμπαξη στον Παμμηλιακό

Ο εμπνευστής του "Πανκυκλαδικού Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου" και προπονητής της Ακαδημίας Σύρος 2002 κ. Δημήτρης Κάμπαξης με επιστολή του προς τους Υπεύθυνους του Παμμηλιακού εκφράζει τις ευχαριστίες του για την φιλοξενία και την οργάνωση του 9ου Πανκυκλαδικού της Μήλου.

 

Η επιστολή του κ. Κάμπαξη
Αν και έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την λήξη του 9ου Πανκυκλαδικού Τουρνουά νιώθω την ανάγκη για μία ακόμη φορά να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου για όλα όσα μας προσφέρατε στο όμορφο και φιλόξενο νησί σας.
Είναι ακόμη νωπές οι εικόνες στα μάτια μας αλλά και στην μνήμη μας οι εικόνες της φαντασμαγορικής και επιβλητικής τελετής λήξης της διοργάνωσης.
Εργαστήκατε επιτυχώς και με μεράκι, καταθέσατε τη ψυχή σας και δείξατε την αστείρευτη αγάπη για το Σύλλογο σας τον Παμμηλιακό. Αυτές είναι για εμάς oι πιο έντονες εικόνες οι οποίες πλέον αποτελούν γλυκές και ανεξίτηλες αναμνήσεις από τα πρόσωπά σας.
Την πρώτη κιόλας στιγμή μας κερδίσατε με την εγκάρδια και ειλικρινή φιλοξενίας σας! Μοιραστήκαμε μαζί σας στιγμές χαράς και αγωνίας κατά την διάρκεια διεξαγωγής του Τουρνουά, μοιραστήκαμε και την συγκίνησή σας στην τελετή λήξης γιατί όλοι μας νιώσαμε ακριβώς όπως εσείς.
Αναμφίβολα , αποδείξατε όλοι σας ότι είστε άξιοι και ιδανικοί πρεσβευτές ενός εκ των ωραιότερων νησιών της πατρίδας μας.
Φίλοι μου, Μιχάλη Στέλιο! Πλέον νιώθω ότι μπορώ να σας αποκαλώ "φίλους" , έχοντας την βεβαιότητα ότι το ίδιο αμφίδρομα θα αισθάνεστε και εσείς για μας.
Θέλω να μεταβιβάσετε στους αγαπητούς συνεργάτες σας καθώς και σε όλους τους πρόσχαρους εθελοντές σας τις ευχαριστίες μου για την καλοσύνη και την αγάπη που μας περιέλαβαν σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης.
Ανυπομονώ να ανταποδώσω τη φιλοξενία σας και ευελπιστώ να ανταποκριθούμε των προσδοκιών σας για τη διοργάνωση ενός αντάξιου με το 9 Πανκυκλαδικό Τουρνουά του χρόνου στην πατρίδα μου, έτσι ώστε να συνεχίσουμε όλοι μας την υψηλού επιπέδου , καταξιωμένη ποδοσφαιρική διοργάνωση του Νομού μας.
Καλή Αντάμωση

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares