Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015 14:52

Οι ομάδες της Μυκόνου… πάνε Σύρο

Αν και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Κυκλάδων, του Α.Ο. Μυκόνου με τον Α.Ο. Σύρου. Όμως δύο ομάδες δε θα κονταροχτυπηθούν μόνο σε επίπεδο ανδρών αλλά και στις ομάδες Κ15.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα Κ15 του ΑΟ Μυκόνου, τη Παρασκευή θα ταξιδέψει στη Σύρο για να αντιμετωπίσει , στις 16:45 τη τοπική ομάδα, σε ένα ματς στο οποίο και οι δύο ομάδες θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να βάλουν τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Διαιτητής στο ματς θα είναι ο κύριος Μουτάφης Α. και βοηθοί οι κ.κ. Καλογεράς Α. και Σαλονίκη Η.

Στη Σύρο, την ίδια μέρα, θα ταξιδέψει και η άλλη ομάδα Κ15 από το νησί των ανέμων, η Άνω Μερά, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Α.Π. Σύρος 2002, στις 16:45 στο γήπεδο της Άνω Σύρου. Η ομάδα της Μυκόνου σε ένα νέο ξεκίνημα τη φετινή σεζόν έχουν στόχο να πραγματοποιήσουν μια πολύ καλή εμφάνιση και να κάνουν ένα θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα των Κ15.

Από την άλλη οι Συριανοί θέλουν ένα αποτέλεσμα το οποίο θα του κρατήσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και κοντά στις θέσεις που οδηγούν στη τελική φάση της βαθμολογίας.

Διαιτητής στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι ο Ρούσσος Ι. και οι βοηθοί οι κ.κ. Σαργόλογος Φ. και Σαλονίκη Η.

AOM AOS PIN

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares