Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2016 10:05

Ματς με φόντο τον τελικό της Κ17

Ένα καθοριστικό παιχνίδι για την πρόκριση στον τελικό της Κ17 θα γίνει την Παρασκευή στο γήπεδο της Άνω Σύρου, με τον Πάγο να υποδέχεται τον ΑΟ Μυκόνου.

Οι γηπεδούχοι παίζουν το ''τελευταίο τους χαρτί'' για πρόκριση στον τελικό, αφού θέλουν μόνο νίκη και παράλληλα ισοπαλία του ΑΟ Μυκόνου και του ΠΑΣ Τήνου στο τελευταίο παιχνίδι.
Από την άλλη η ομάδα του Μάκη Πούλου θέλει τη νίκη για να είναι αυτή που θα προκριθεί στον τελικό κόντρα στον ΑΟ Πάρου, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας θα ψάξει ακόμα έναν βαθμό στο τελευταίο της παιχνίδι.
Και οι δύο ομάδες εξέδωσαν σχετικά δελτία τύπου:

ΑΟ Πάγου

Η ομάδα Κ-17 στο τελευταίο της για φέτος παιχνίδι αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του Α.Ο. Μυκόνου την Παρασκευή 3 Ιουνίου και ώρα 17:00 στο γήπεδο της Άνω Σύρου.

Η νίκη για την ομάδα μας αποτελεί μονόδρομο ώστε να διεκδικήσει μέχρι τέλους την πρωτιά στον όμιλο και την συμμετοχή της στον τελικό του πρωταθλήματος.

Καλούμε λοιπόν τον κόσμο την Παρασκευή στο γήπεδο να στηρίξει την προσπάθεια των παιδιών και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

ΑΟ Μυκόνου

Τα δύο σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς δίνει η Κ17 του Α.Ο. Μυκόνου αυτή τη βδομάδα. Συγκεκριμένα τη Παρασκευή αντιμετωπίζει τον Α.Ο. Πάγου στο γήπεδο της Ανω Σύρου και τη Κυριακή τον ΠΑΣ Τήνου στο γήπεδο της Στενής Τήνου. Σκοπός της ομάδας μας δεν είναι άλλος από τη παραμονή στη κορυφή έτσι ώστε να πάρει το εισητήριο για το μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος, εκεί που ήδη έχει περάσει ο Α.Ο. Πάρου από τον όμιλο.

H βαθμολογία εως τώρα

ΟμάδαΒαθμοίΑγώνεςΝίκεςΙσοπαλίεςΉττεςΥπέρΚατά
1. Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ 9 4 3 0 1 12 10
2. Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ 9 5 3 0 2 11 7
3. Α.Ο. ΠΑΓΟΥ 9 5 3 0 2 8 10
4. ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ 3 6 1 0 5 8 12
Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares