Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016 21:34

Αποκλειστικό: Στην ΠΑΕ Ατρόμητος και ο Μιχάλης Ξενάκης [pics]

Ο Μιχάλης Ξενάκης κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, καθώς από σήμερα αποτελεί και επίσημα μέλος της ομάδας κ17 του Ατρόμητου. Ο Μιχάλης Ξενάκης κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, καθώς από σήμερα αποτελεί και επίσημα μέλος της ομάδας κ17 του Ατρόμητου.

Μετά τον Θανάση Δακτυλίδη και ο Μιχάλης Ξενάκης του ΠΑΣ Νάξου, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας και αποτελεί πλέον στέλεχος της ομάδας Κ17 της ΠΑΕ Ατρόμητος.


Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός που έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στην ακαδημία της Νάξου, όπου αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι, αποτελούσε τον Νο1 μεταγραφικό στόχο στη θέση του κεντρικού αμυντικού για την Αθηναϊκή ΠΑΕ, η οποία μέσω του Τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών της, Τόλη Αποστόλου, παρακολουθούσε στενά την εξέλιξη του ποδοσφαιριστή.
Το αγωνιστικό πάθος, τα σωματικά του προσόντα και η ταχύτητα του κάνουν τον Μιχάλη Ξενάκη, έναν πολύ εξελίξιμο παίκτη, με την ΠΑΕ Ατρόμητος να παρουσιάζεται αποφασισμένη να επενδύσει πάνω του,βλέποντας στο πρόσωπο του Ναξιώτη, έναν ικανότατο ανερχόμενο ποδοσφαιρικό αστέρι.
Οι υπογραφές μεταξύ των δύο πλευρών, ''έπεσαν'' την περασμένη εβδομάδα στα γραφεία του ΠΑΣ Νάξου, που βρίσκονται στο ΔΑΚ Νάξου, όπου το παρών έδωσαν τα μέλη της διοίκησης του ΠΑΣ Νάξου και ο ''ποδοσφαιρικός πατέρας'' του Μιχάλη, Πέτρος Μαράκης, μέλη της οικογένειας του παίκτη και φυσικά ο άνθρωπος που πλέον γνωρίζει καλά το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και τα ταλέντα που διαθέτει, Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών της ΠΑΕ Ατρόμητος, Τόλης Αποστόλου.
Η παρουσίαση της μεταγραφής γίνεται σήμερα, έπειτα από επιθυμία και των δύο πλευρών, καθώς ο Μιχάλης Ξενάκης, ξεκίνησε και επίσημα προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.
Αξίζει να κάνουμε ειδική αναφορά στον ΠΑΣ Νάξου και στην δουλειά που κάνει πάνω στις μικρές ηλικίες, καθώς πλέον αποτελεί σημείο αναφοράς για όλες τις Κυκλάδες και όχι μόνο, αφού τα ''δικά του παιδιά'' είναι αυτά που επιλέγονται κάθε χρόνο από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

DSC 0148DSC 0150DSC 0155DSC 0159DSC 0162DSC 0165DSC 0168DSC 0170DSC 0172DSC 0175DSC 0177DSC 0180

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares