Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016 22:30

Νίκη με ανατροπή για τον ΠΑΣ στο ντέρμπι της Νάξου [pics]

Σε ένα παιχνίδι με  «άγρια ομορφιά» που ολοκλήρωσε την πρώτη αγωνιστική του 3ου ομίλου  της Κ16, ο ΠΑΣ Νάξου επικράτησε 1-2 του Πανναξιακού και μπήκε με το δεξί στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Η ομάδα του Πέτρου Μαράκη παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ, στην επανάληψη ανέβασε στροφές και κατάφερε να πάρει τη νίκη με γκολ του Πρεβόλη, δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα.

Ο Πανναξιακός του Γιάννη Ζαφείρη έδειξε ότι διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο και μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, όπου κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 8ο λεπτό, όταν μετά από αδράνεια στην άμυνα του ΠΑΣ Νάξου ο Κασέμι έγινε κάτοχος της μπάλας και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.

Από εκεί και πέρα το πρώτο μέρος πέρασε χωρίς τη μεγάλη ευκαιρία για τις δύο ομάδες, με τον Πανναξιακό να βαστά γερά το τρίποντο.

Στην επανάληψη, ο Πέτρος Μαράκης φρέσκαρε την ομάδα του, με τον ΠΑΣ Νάξου να παίρνει την πρωτοβουλία των κινήσεων αρχίζοντας να πιέζει τον γηπεδούχο.

Μετά από 1-2 καλές στιγμές, ο Γρυλάκης στο 66΄με κοντινό ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-1.

Από εκεί και πέρα η πίεση του ΠΑΣ Νάξου αυξήθηκε, αλλά ο αγώνας έφτανε προς το τέλος και όλα έδειχναν ότι θα έχουμε ισοπαλία. Όμως ο ΠΑΣ Νάξου δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στις καθυστερήσεις μετά από μία εκτέλεση κόρνερ του Λέκα, ο Πρεβόλης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-2, πετυχαίνοντας την απόλυτη ανατροπή για την ομάδα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξαν 2 ακυρωθέντα τέρματα ως οφσάιντ (1 για την κάθε ομάδα).

Παρά την απουσία δεύτερου βοηθού, ο κ. Νεοκοσμίδης και η κα. Ψαρρά είχαν πολύ καλή απόδοση.

Συνθέσεις

Πανναξιακός (Ζαφείρης): Μαργαρίτης, Κουνάδης, Μπάλα, Λεγάκης, Βερνίκος, Λάμκια, Καραπάτης, Βαλλέτας (41΄Μελισσουργός), Δράγαζης, Κασέμι, Βρεττός.

Πάγκος: Φραγκίσκος, Βαζαίος, Γκέρος, Κωνσταντάκης.

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Μανδηλαράς Γ., Σιδερής (55΄Μανδηλαράς Μ.), Κωστούλας (41΄ Γκούφας), Λαγογιάννης, Σέργης, Μαργαρίτης, Τερζίδης (55΄Λέκκας), Κατσουρός (70΄Σερμάδι), Πρίντεζης (41΄Παντελαίος, 80΄Μερεζέπα), Πρεβόλης, Γρυλάκης.

Πάγκος: Σέργης Γ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares