Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 21:47

Με τρία τμήματα στα πρωταθλήματα υποδομών

Η επένδυση και ο προγραμματισμός που έχει γίνει στις μικρές ηλικίες και στο χτίσιμο των αυριανών ποδοσφαιριστών της Θύελλας συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, με αποκορύφωμα την συμμετοχή τριών τμημάτων φέτος στο πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣ Κυκλάδων. 

Στο επίσημο σάιτ της Θύελλας, γίνεται σχετική αναφορά που αναφέρει τα εξής:

Με την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχών των ομάδων στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων η ομάδα μας συμμετέχει με τρία τμήματα (Κ-18, Κ-14, Κ-12) αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι θέλει να  επενδύσει στα παιδιά του νησιού μας καθώς είναι η μοναδική ομάδα του νησιού που έχει δηλώσει τρία τμήματα στα επίσημα πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ.

Και πως θα μπορούσε να κάνει αλλιώς μιας και μέσα σε διάστημα μικρότερο του ενός χρόνου η ακαδημία μας με υπεύθυνο τον κ. Φουστέρη Ευάγγελο, φιλοξενεί περίπου  110 μικρούς αθλητές οι οποίοι με την καθοδήγηση τεσσάρων διπλωματούχων προπονητών (κ.κ. Μιχάλης, Φουστέρης, Τσαμόγλου και Στάθης) μαθαίνουν τα μυστικά του αθλήματος μα πάνω απ’ όλα λαμβάνουν αθλητική παιδεία και κοινωνικοποιούνται συμμετέχοντας σε αθλητικές δράσεις.

Το όνειρο και βασικός στόχος του προηγούμενου και παρόντος Δ.Σ. παίρνει σάρκα και οστά!

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς που στηρίζουν αυτή την όμορφη προσπάθεια μας καθώς και τους γονείς των μικρών αθλητών που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους!

Το Δ.Σ. Θύελλας Καμαρίου

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares