Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017 12:39

Στο νήμα οι δύο ημιτελικοί [pics - vids]

Δύο παιχνίδια που κρίθηκαν κυριολεκτικά στη λεπτομέρεια ήταν οι χθεσινοί ημιτελικοί της Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων (ΑΟ Μυκόνου - ΠΑΣ Νάξου και ΑΟ Πάρου - Αίαντας Σύρου), καθώς χρειάστηκε η «ψυχοφθόρα» διαδικασία των πέναλτι για να κριθεί το ζευγάρι που θα διεκδικήσει σήμερα τον τίτλο του πρωταθλητή και δεν θα είναι άλλο από τον ΑΟ Μυκόνου και τον Αίαντα Σύρου.

Πάμε να δούμε όμως πως διαμορφώθηκαν οι δύο αγώνες για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων, που έγιναν με τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Στο πρώτο παιχνίδι, ο ΑΟ Μυκόνου μπήκε δυνατά, έχοντας μία κεφαλιά - δοκάρι του Σιώζου στο 7'. Από εκεί και πέρα ο αγώνας ισορρόπησε, με τις δύο ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα. 

Ωστόσο το 0-0 ήταν το τελικό σκορ, με τις δύο ομάδες να καλούνται να λύσουν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί οι Μυκονιάτες επικράτησαν με 5-4, καθώς είχαν 5 εύστοχες εκτελέσεις με τους: Κάνιουρα, Σιώζο, Μπομπάι, Δάρρα και Κατσικαλάκη, ενώ για τον ΠΑΣ Νάξου ήταν εύστοχοι οι: Μαργαρίτης, Σέργης, Κατσουρός και Γρυλάκης, ενώ ο Πρεβόλης σημάδεψε το δοκάρι του Μπουρτντένη.

Διαιτητής ήταν ο Καλόγερας, με βοηθούς τους Ρούσσο Γουίνδο και Ρούσσο Ιωάννη.

Συνθέσεις

Α.Ο. Μυκόνου ( Πούλος): Μπουρνένης, Πατσάνι, Δάρρας, Σιώζιος, Τσάνης, Μπαρκταράιζ, Νταούντ (62' Μιχίλι), Χόντζα, Κατσικαλάκης, Κάνιουρας, Μπομπάι 

Αναπληρωματικοί: Ηλιάδης, Καλογεράς, Ψύλλιας, Μπάτσκα, Πετρόπουλος

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Σιδέρης, Κωστούλας (47' Γκούρος), Σέργης, Λαγογιάννης, Μαργαρίτης, Μανδηλαράς (60 Πρίντεζης), Κατσουρός, Παντελαίος (57' Λέκκα Λ.Τ.), Γρυλλάκης, Πρεβόλης

Αναπληρωματικοί: Σερμάδι, Βαλέττας, Κόρρα, Καρουλής

Ο δεύτερος ημιτελικός είχε πιο γρήγορο ρυθμό, πράγμα που ήρθε μετά και από το γρήγορο σκοράρισμα από τις δύο ομάδες. Συγκεκριμένα ο ΑΟ Πάρου άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με σουτ του Αλιπράντη μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Στο 17΄ο Κοτσιπετσίδης με μία καταπληκτική εκτέλεση κόρνερ έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1).

Στην επανάληψη, ειδικά ο ΑΟ Πάρου είχε την ευκαιρία να πετύχει κάποιο τέρμα, καθώς είχε καλύτερη κυκλοφορία και πίεσε τον Αίαντα, ωστόσο το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Στη διαδικασία των πέναλτι ο Αίαντας ήταν πιο εύστοχος και πήρε τη νίκη με 6-7.

Η διαδικασία των πέναλτι είχε ως εξης: Πρίνα (χαμένο), Γεράρδης (0-1), Σαρρής (1-1), Ξαγοράρης (χαμένο), Καραφυλλάκης (2-1), Κωνσταντινίδης (2-2), Γιόκα (3-2), Μαραγκός (3-3), Βλάκας (4-3), Λιέας (4-4), Μπέκα (5-4), Καραμολέγκος (5-5), Χύσκα (6-5), Βουτσίνος (6-6), Αλιπράντης (χαμένο), Πρίντεζης (6-7).

Διαιτητής ήταν ο κ. Ρούσσος Γουίνδος, με βοηθούς τους Καλόγερα και Βαρθαλίτη.

Συνθέσεις: 

Α.Ο. Πάρου (Τριανταφυλλάκος- Φραντζής): Χανιώτης, Μπέκα, Κούκος, Βλάκας, Καραφυλλάκης, Αλιμπραντής, Χύσκα, Πάγια, Σαρρής, Γκιόκα, Πρίνα

Αναπληρωματικοί: Ζήση, Λουκής, Ζουράτι, Πανταζής, Γεωργιάδης, Παντελαίος, Σαρρής

Αίαντας Σύρου (Βουτσίνος): Σούμπιτσης (88' Πρίντεζης), Γεράρδης, Κοτσιπετσίδης, Καραμολέγκος, Βουτσίνος, Πρίντεζης, Σιγάλας (50' Σούμπιτσης), Ξαγοράρης, Λιέας, Κωνσταντινίδης, Σκορδίλης (63' Μαραγκός)

Αναπληρωματικοί: Βαρθαλίτης, Ζαρμπώνης, Λαζαρίνος, Βαμβακούσης

Χρήσιμες διοργανώσεις

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μάρκος Δαδάος, ο οποίος έχει υπηρετήσει τον αθλητισμό και αό τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού και βρίσκεται πάντα δίπλα του, δε θα μπορούσε να λείψει και από αυτή τη διοργάνωση, όπου τόνισε:

«Θέλω να τονίσω ότι αυτές οι διοργανώσεις αποδίδουν πολλά οφέλη στις τοπικές κοινωνίες, προωθούν το αθλητικό πνεύμα και επίσης προωθούν την εξέλιξη κάποιων νεαρών που έχουν το έμφυτο ταλέντο. Φυσικά σε όλα τα πράγματα πρέπει να υπάρχει μέτρο. Το σοβαρότερο είναι οι τοπικές κοινωνίες να δίνουν το έρεισμα και το δικαίωμα σε μια συμμετοχή που σκοπός θα είναι η ευγενής άμιλλα και ο υγιής ανταγωνισμός. Φυσικά για τις τοπικές κοινωνίες τέτοιες εκδηλώσεις αναβαθμίζουν τον αθλητικό, πολιτιστικό, αλλά και συνάμα το τουριστικό προϊόν, όχι μόνο κατά τόπους, αλλά όλης της επικράτειας όπου γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις. Πιστεύω ότι ο πρώτος και ο δεύτερος βαθμός  αυτοδιοίκησης πρέπει να είναι στο πλευρό των νέων, ώστε το ενδιαφέρον από τους νέους να παραμένει ενεργό».

 

Τελευταίοι και Σημερινοί Αγώνες

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ Κ-16
(1η φάση)
  Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές Αποτέλεσμα
1. Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ - Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Σάββατο 17/06/17 18:15 ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ Α., ΡΟΥΣΣΟΣ Γ., ΡΟΥΣΣΟΣ Ι. Ι. 0-0 (πεν: 5-4)
2. Α.Ο. ΠΑΡΟΥ - ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Σάββατο 17/06/17 20:30 ΡΟΥΣΣΟΣ Γ., ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ Α., ΒΑΡΘΑΛΙΤΗΣ Α. 1-1 (πεν: 6-7)

Προσεχείς Αγώνες

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ Κ-16
(3η φάση)
  Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές Αποτέλεσμα
1. Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ - Α.Ο. ΠΑΡΟΥ (ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ) ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Κυριακή 18/06/17 17:00 ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ Α., ΡΟΥΣΣΟΣ Ι. Ι., ΒΑΡΘΑΛΙΤΗΣ Α.  
2. Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ - ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ (ΤΕΛΙΚΟΣ) ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Κυριακή 18/06/17 19:00 ΡΟΥΣΣΟΣ Ι. Ι., ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ Α., ΒΑΡΘΑΛΙΤΗΣ Α.  

Σημείωση: Η τεχνική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα για κάθε αλλαγή που κρίνεται απαραίτητη.

-

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares