Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 23:07

Διαφήμιση του ποδοσφαίρου ο Μικρός Τελικός [vid-pics]

Πριν τον χθεσινό μεγάλο τελικό της Κ16, όπου ο ΑΟ Μυκόνου κατέκτησε την πρωτιά της κατηγορία, κερδίζοντας 1-0 τον Αίαντα Σύρου, ο ΠΑΣ Νάξου και ο ΑΟ Πάρου, συναντήθηκαν στον Μικρό Τελικό της διοργάνωσης, όπου μετά από ένα χορταστικό παιχνίδι, οι Παριανοί πήραν τη νίκη με 3-5, που τους έδωσε την 3η θέση.

Και οι 4 φιναλίστ του τουρνουά έδειξαν ότι διαθέτουν ποδοσφαιριστές με ιδιαίτερο ταλέντο, με τις διαφορές των ομάδων να είναι μικρές, πράγμα που μαρτυρά και το γεγονός, ότι το ζευγάρι του τελικού αναδείχθηκε μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι.

Αναφορικά με τον ημιτελικό, που μπορεί να χαρακτηρίσει και κάποιος διαφήμιση του ποδοσφαίρου μας, το σκορ από μόνο του τα λέει όλα… Ο ΠΑΣ Νάξου μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί 2-0, χάρη σε δύο πανέμορφα γκολ των Λέκκα (1’) και Κατσουρού ( 28’ ).

Από εκεί και πέρα η  καλοδουλεμένη ομάδα της Πάρου, που έπαιξε ίσως το καλύτερο ποδόσφαιρο στη διοργάνωση, κατάφερε να ισορροπήσει και να πάρει τα ηνία του αγώνα, σκοράροντας μάλιστα δύο φορές μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, με τους, Καραφυλλάκη (37’ ) και Πρίνα (42’ ) να διαμορφώνουν το 2-2 του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΑΟ Πάρου είχε τον έλεγχο, ενώ οι Δημήτρης Τριανταφυλλάκος και Πέτρος Μαράκης έδωσαν την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά αν πάρουν λεπτά συμμετοχής.

Ο Χίσκα στο 50’ και ο Σγουράτι στο 59’ έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στον ΑΟ Πάρου (2-4), με τον Λέκκα να πετυχαίνει ακόμα ένα καταπληκτικό γκολ με σουν έξω από την περιοχή στο 60’ και να μειώνει σε 3-4 και τον Σγουράτι στο 78’ με ατομική ενέργεια και κοντινό πλασέ να διαμορφώνει το τελικό 3-5.

Διαιτητής ήταν κ. ο Καλόγερας, με βοηθούς τους κ.κ. Ρούσσο Ι. και Βαρθαλίτη.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Σέργης Γ. (66’ Βαλλέτας), Σιδερής (76’ Βαλέρης), Κωστούλας (45’ Σέργης Ι., Λαγογιάννης, Μαργαρίτης (76’ Μαρούλης), Μανδηλαράς (55’ Παντελαίος), Κατσουρός, Πρεβόλης, Λέκκας, Πρίντεζης (55’ Γκούφας), Σερμάδι (76’ Κόρρα).

ΑΟ Πάρου (Τριανταφύλλάκος): Χανιώτης (41’ Πανταζής), Μπέκα (41’ Πάπα), Κούκος (41’ Ζγουράτι), Βλάκα, Καραφυλλάκης, Αλιπράντης (69’ Λουκής), Χίσκα (79’ Παντελαίος), Ζήση, Σαρρής Α. (41΄Γεωργιάδης), Γκιόκα, Πρίνα (79΄Σαρρής Ι.)

Το βίντεο του αγώνα, όπως μεταδόθηκε ζωντανά από τη σελίδα μας στο facebook

Φωτογραφίες

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares