Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017 01:19

Με δύο στα δύο ξεκίνησε ο Α.Ο. Μυκόνου

Οι Μυκονιάτες ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 3ο Τουρνουά Ατρόμητος Soccer Schools παίρνοντας δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η ομάδα των Παμπαίδων του Α.Ο. Μυκόνου ξεκίνησε κέρδισε με σκορ 2-0 την Ελλάς Βέλου ενώ στη συνέχεια οι Παίδες με 4-2 τον Α.Ο. Τσιλιβή.

Θα ξεκινήσουμε από τους "μπέμπηδες" οι οποίοι μπήκαν πολύ δυνατά από το πρώτο μόλις λεπτό του αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν με τον Χισάι και στο δεύτερο ημίχρονο να πραγματοποιήσει το 2-0 ο Πετράι με πέναλτυ.  Αύριο το πρωί θα αντιμετωπίσουν τον Ευκλείδη Μεγάρων.

Συνθέσεις

Α.Ο. Μυκόνου: Πεκάκης, Ασράμ, Ρέτσι, Χισάι, Μπότσκα, Λούλα, Μπάλας, Σαρρής, Θεοδώρου, Πετράι, Ζουγανέλης

Αγωνίστηκαν και οι: Κοδέλι, Ελπέγια, Ρουστέμης, Ρουμελιώτης, Τσουβελακίδης, Μαργραρίτης, Νταφούλης

Ελλάς Βέλου: Χαλκιώτης, Κουλούρης, Μαστώρης, Τριαντάφυλλος, Κατσαούνης, Κελλάρης, Αγαθός, Τόσκα, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Μετάι

Αγωνίστηκαν και οι: Κουλούκης και Συγγούνας.

Στη συνέχεια αγωνίστηκαν οι παίδες του Α.Ο. Μυκόνου οι οποίο σε ένα πολύ καλό και δυνατό ματς απέναντι στον Α.Ο. Τσιλιβή πρόσφεραν γκολ και θέαμα με τους Μυκονιάτες να παίρνουν τη νίκη με 4-2. Το σκορ του αγώνα ξεκίνησε ο Αχμετάι κάνοντας το 1-0 και στη συνέχεια διπλασίασε τα γκολ ο Σαρρής. Η ομάδα από την Ζάκυνθο μείωσε με τον Γουσέτη σε 2-1, όμως ο Καραγιαννόπολος ξαναέδωσε αέρα δύο τερμάτων κάνοντας το 3-1. Ο Α.Ο. Τσιβιλή μείωσε και πάλι με τον Λεονάρντο σε 3-2 όμως το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σαρρή ο οποίος βρήκε δίχτυα για 2η φορά και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με 4-2. Τη Τρίτη (27/6) οι Παίδες θα αντιμετωπίσουν τον Πανλευκάδιος στις 10:15.

Συνθέσεις

Α.Ο. Μυκόνου: Ψύλλιας, Ζουγανέλης, Πάπα, Αχμετάι, Δάρας, Ξυδάκης, Καλογεράς, Ματέο, Σαρρής, Μιχίλι, Καραγιαννόπουλος,

Αγωνίστηκαν και οι: Κονιτιζάς, Μπάτσκα, Πανταζόγλου, Μπουρντένης, Μπαστούνας, Πότσης, Κονόμι

Α.Ο. Τσιβιλή: Μανφρεδιάς Ι., Χιόνης, Πομόνης, Μανφρεδιάς Σπ., Ανιχουτσάι, Λεονάρντο, Γουσέτης, Πίττας, Εράλντο, Αρβανιτάκης

Αγωνίστηκαν και οι: Παπαδόπουλος, Μούτσο, Αρβανιτάκης

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares