Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 20:05

Έπεσε η αυλαία στο 3ο Τουρνουά Ατρόμητος Soccer Schools [pics]

Παρά το γεγονός ότι οι δύο ομάδες του Α.Ο. Μυκόνου ηττήθηκαν και στους τελικούς, πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παρουσία τους στο 3ο Τουρνουά Ατρόμητος Soccer Schools .

 Οι παμπαίδες του Α.Ο. Μυκόνου αντιμετώπισαν στον μικρό τελικό το Τέλος Άγρας  από τον οποίο ηττήθηκαν με 2-1 στο τελευταίο λεπτό, χάνοντας πολλές ευκαιρίες ειδικά στα τελευταία λεπτά, όμως οι τυπικά φιλοξενούμενοι σκόραραν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και τερμάτισαν τρίτοι.

Στη συνέχεια το πρόγραμμα περιελάμβανε τον τελικό τον παίδων το οποίο μας κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πιο συγκεκριμένα αν και ο Α.Ο. Μυκόνου έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0 κατάφερε να μειώσει ο Μιχίλι με ένα καταπληκτικό σουτ μείωσε σε 2-1. Οι Μυκονιάτες πίεζαν μέχρι το τελευταίο λεπτό χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν τον Ατρόμητο όμως το σκορ έμεινε το 2-1.

Το τουρνουά έληξε με τις βραβεύσεις τον ομάδων ενώ στη συνέχεια σχηματιστικέ το F στις κερκίδες του σταδίου το οποίο ήταν αφιερωμένο στους Fentagin τους οργανωμένους του Περιστέριου.

Στη τελετή λήξης τιμήθηκε για την προσφορά του ο Πρόεδρος του Α.Ο. Μυκόνου Αλέξανδρος Κουκάς, ο υπεύθυνος ακαδημιών της Μυκονιάτικης ομάδας για την προσφορά του Σταμάτης Δακτυλίδης, την τιμητική πλακέτα  παρέλαβε για εκείνον ο υιός του Δαμιανός Δακτυλίδης. 

Τέλος ο τίτλος του ΜVP στην κατηγορία παμπαίδων απονεμήθηκε στον ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Μυκόνου, Θεοδώρου.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares