Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017 22:33

Νίκησε αέρα και ΠΑΣ Τήνου στην πρεμιέρα ο ΑΟ Μυκόνου [pics - vid]

Με νίκη ξεκίνησε το πρωτάθλημα Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων ο Α.Ο. Μυκόνου καθώς κατάφερε να πάρει την εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΣ Τήνου με 0-5, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καλογερά.

Οι Μυκονιάτες αν και είχαν κόντρα τον αέρα στο πρώτο ημίχρονο έχασαν αρκετές ευκαιρίες να προηγηθούν στο σκορ, όπως και οι Τηνιακοί που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τον άνεμο χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο Α.Ο. Μυκόνου κατάφερε να προηγηθεί στο 18’ με ένα πολύ ωραίο σουτ του Μιχίλι και στη συνέχεια έκανε το 2-0 στο 30’ με τον Καλογερά.

Στο 2ο ημίχρονο ο Α.Ο. Μυκόνου συνέχισε να πιέζει και με τον αέρα να τους ευνοεί, οι παίχτες του Μάκη Πούλου κατάφεραν να σκοράρουν αλλά 3 γκολ  διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Συγκεκριμένα ο Καλογεράς βρήκε δίχτυα άλλες δύο φορές στο 55’ και στο 73’, πετυχαίνοντας το προσωπικό του Χατ τρικ, ενώ το τελικό 0-5 διαμόρφωσε ο Πάπα με ένα πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ στο 75’.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλορογιάννης.

ΠΑΣ Τήνου (Δεληγιάννης): Βαλλιανός (80’ Κονάχλας), Κουμαριανός (78’ Πέπα), Τσίκας (38’ Πλύτας), Λάλα (54’ Μερχά), Ζιθύλης, Δάρμης, Βιδάλης, Δεληγιάννης, Λούβαρης, Ζαλώνης, Περπινιάς (28’ Φιλιππούσης)

Α.Ο. Μυκόνου (Πούλος): Ψύλλιας (78’ Πετράκης), Καφεντζής (52’ Μίνο), Κουσαθανάς, Πάπα, Δάρας, Ξυδάκης (76’ Λούλα), Ζουζανέλης, Κουντιζάς (41’ Φρατζεσκάκη), Καλογεράς (76’ Μπαστούνας), Μιχίλλι (68’ Θεοδώρου), Καραγιαννόπουλος (73’ Γκελάι)

Δείτε το βίντεο από τη ζωντανή μετάδοση όπως έγινε μέσα από τη σελίδα μας στο facebook, όπως και φωτογραφίες από την αναμέτρηση 

 

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares