Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017 19:21

Γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν Πάγος και Αίαντας στην πρεμιέρα της Κ14.

Στον αγώνα που έγινε πριν λίγο στο Δημοτικό Γήπεδο της Άνω Σύρου, οι ομάδες των Μπελεγρίνη και Βασάλου αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, και συγκέντρωσαν από έναν βαθμό.

Οι 120 περίπου φίλοι του ποδοσφαίρου που παρακολούθησαν την αναμέτρηση έμειναν ικανοποιημένοι με τις προσπάθειες των μικρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που δεν έπαψαν στιγμή να διεκδικούν τη νίκη, με τις δύο ομάδες να έχουν σχεδόν μοιρασμένες ευκαιρίες και από ένα δοκάρι.

Στο 35’  Μωραΐτης με ατομική προσπάθεια και πλασέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με την ισοφάριση να έρχεται στο 63΄όταν ο Βαρθαλίτης ήταν εύστοχος σε πέναλτι που καταλογίστηκε από τον κ. Μουτάφη μετά από ανατροπή.

Πρωτάθλημα Κ14 1ος όμιλος: ΑΟ Πάγου - Αίας Σύρου 1-1

Διαιτητής ήταν ο Αντώνης Μουτάφης και παρατηρητής αγώνα ο κ. Πέτρος Ραουζαίος

ΑΟ Πάγου (Μπελεγρίνης): Μαραγκός, Ρούσσος Π., Καλανιώτης, Χαλαβαζής, Ρούσσος Ι.Ε., Δρακάκης (λ.τ. 38΄Ρούσσος Α.) , Βαρθαλίτης, Βουτσίνος (λ.τ. 20’ Ραφιός), Καλέργης ©, Αλουμάνης, Κουκουλογιάννης.

Αναπληρωματικοί: Ρούσσος Αν., Ρούσσος Ι.

Αίαντας Σύρου (Βασάλος): Στεφάνου, Κουντούρης (36’ Καφούρος), Δερεμβούκας, Φρέρης, Ντεσιμόνε ( 65΄ Σκευοφύλακας), Βακόνδιος, Μωραϊτης, Σίγγας ©, Μπλάμο (λ.τ. 59’  Ρούσσος),  Κάτρης, Μακρυωνίτης (49΄Βαρθαλίτης)

Αναπληρωματικοί: Γκοτσόπουλος, Ρουμελιώτης.

*Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, ο Νέος ΑΟ Σύρου επικράτησε με 5-2 των Κανονιέρηδων.

Δείτε τη βαθμολογία

2017-09-24.jpg

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares