Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 02:58

Δυνατό ξεκίνημα στη β΄φάση για την Κ14 του Πανθηραϊκού [pics-vid]

Με το δεξί ξεκίνησε η Κ14 στη Β΄φάση του πρωταθλήματος η Κ14 του Πανθηραϊκού, όπου στον αγώνα που έγινε την Κυριακή 18/3 στο γήπεδο των Φηρών επικράτησε για τον 6ο όμιλο του ΠΑΣ Νάξου με 2-1.

Και οι δύο ομάδες είχαν πολύ καλή παρουσία, δείχνοντας την σωστή δουλειά που γίνεται στις μικρές ηλικίες, με τους γηπεδούχους του Πανθηραϊκού να έχουν πιο σταθερή απόδοση και να παίρνουν δίκαια αυτή τη σημαντική νίκη, που κάλυψε το χάντικαπ του μπόνους των βαθμών που είχαν έναντι του ΠΑΣ Νάξου που έχει ξεκινήσει στη Β΄φάση με το μπόνους των 2 βαθμών λόγω της πρωτιάς που κατέκτησε στον όμιλο του.

Τα γκολ

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Πανθηραϊκός άνοιξε το σκορ με τον Ζεριζάι να βγάζει παράλληλη μπαλιά και τον Χοχάι να βγαίνει στο δεύτερο δοκάρι και με κοντινό πλασέ να κάνει το 1-0.

Στην επανάληψη ο Πανθηραϊκός κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του με τον Ζεριζάι, όταν ο παίκτη των γηπεδούχων μπήκε στην περιοχή και με όμορφο σουτ από διαγώνια θέση έκανε το 2-0.

Ο ΠΑΣ Νάξου αντέδρασε λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 47΄, όπου ο Γιαννακόπουλος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής μείωσε σε 2-1, με το σκορ να μένει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Διαιτητής ήταν ο κ. Βάιλας, με βοηθούς τους Ανδρικόπουλο και Νάκκα

Συνθέσεις

Πανθηραϊκός (Κρεμμύδας): Αδαμίδης, Κρεμμύδας Α., Χοχάι, Ξαγοράρης, Καρράς, Φέγγης, Δαμίγος Μ, Μπούζι, Πελέκης, Ζεκιουράι, Βαμβακούσης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Αργυρόπουλος, Προβίμι, Σάνι, Ρούσσος, Βαζαίος, Καφουρός, Δαμίγος Α.

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Κουφόπουλος, Τριαντάφυλλος, Πετράς, Ψαρράς, Αντωνόπουλος, Καλαβρός, Λέκκας, Χιλάι, Βασαλάκης, Κούρτης, Γιαννακόπουλος.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Παντελαίος, Τόνι, Χωματάς, Χότζα

Βαθμολογία

2018-03-22.jpg

Φωτογραφίες

 

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε ζωντανά από τη σελίδα μας

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares