Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 00:12

Με αξιέπαινη πρωτοβουλία στη Ρόδο η Κ16 του ΑΟ Σύρου

Για τη Ρόδο ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους τα παιδιά της Κ16 της ακαδημίας του ΑΟ Σύρου, καθώς έπειτα από δική τους εξαιρετική πρωτοβουλία, μέσω της πώλησης ημερολογίων και πραγματοποιώντας λαχειοφόρο αγορά συγκέντρωσαν το απαιτούμενο ποσό για τη συμμετοχή στο ''The cup of Rhodes Knights 2018'' που θα γίνει στη Ρόδο με τη συμμετοχή πολύ μεγάλων συλλόγων.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η ομάδα μας με το τμήμα Κ16 θα συμμετέχει στο 5ο τουρνουά The cup of Rhodes Knights 2018 που θα διεξαχθεί από τις 11 έως τις 15 Απριλίου στο νησί της Ρόδου .

Έχοντας λοιπόν τα παιδιά την συμμετοχή τους στο τουρνουά σαν κίνητρο και με την βοήθεια του προπονητή τους Χρήστου Ζαχαρίου και του υπεύθυνου του τμήματος Αχιλλέα Μπουλουμπαση κατάφεραν με την πώληση των ημερολογίων και την λαχειοφόρο αγορά να εξασφαλίσουν το "εισιτήριο " για μια τόσο σημαντική εμπειρία, αποδεικνύοντας σε όλους μας ότι όταν τα παιδιά λειτουργούν ομαδικά όχι μόνο εντός αλλά και έκτος των γηπέδων το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Οι μέχρι τώρα συμμετοχές είναι από την ΠΑΕ Πανιώνιος, η τουρκική Γαλατασαράι, όπως και ομάδες από Κρήτη, Κω, Κάλυμνο, Κάρπαθο, Πάρο και Σύρο.

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους συγχαρούμε και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία.

ΑΟ ΣΥΡΟΥ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares