Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 01:26

Νίκη με άρωμα final four για την Κ16 του ΠΑΣ Νάξου [pics-vid-stats]

Σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση του ενός από τα δύο εισιτήρια για τον final four της Κ16 εξασφάλισε ο ΠΑΣ Νάξου, καθώς στο παιχνίδι του Σαββάτου (24/3)  πήρε τη νίκη με 3-1 έναντι του πρωτοπόρου ΑΟ Πάρου και έφτασε τους 13 βαθμούς πλησιάζοντας στους 2 τους Παριανούς.

Η ομάδα του Πέτρου Μαράκη ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έχασε σωρεία ευκαιριών, με τον ΑΟ Πάρου να έχει και εκείνος καλά διαστήματα, αλλά σε γενικές γραμμές να είναι μακριά από το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο.

Στο 14΄ο Παντελαίος πήρε την όμορφη κάθετη του Καραπάτη και με την ταχύτητα του πέρασε τους αντίπαλους αμυντικούς για να φτάσει απέναντι στον Χανιώτη και με όμορφο πλασέ να κάνει το 1-0.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ Νάξου μπήκε μουδιασμένα, αλλά μετά το πρώτο δεκάλεπτο άρχισε και πάλι να πιέζει για ένα δεύτερο γκολ που τελικά ήρθε στο 53΄, όταν ο Λέκκας πάσαρε από πλάγια θέση, ο Καραπάτης έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα με φάλτσα στον Χανιώτη, με τον γκολκίπερ του ΑΟΠ να αποκρούει αρχικά, αλλά στη συνέχεια η μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του με τον δείκτη του σκορ να ανεβαίνει στο 2-0.

Στο 62΄ο ΑΟ Πάρου βρήκε τον τρόπο να μειώσει με τον Γιάννη Σαρρή, που έφυγε στην κόντρα επίθεση και με ψύχραιμο ψιλοκρεμαστό πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Σέργη κάνοντας το 2-1.

Στο 73΄ο Παντελαίος έβαλε τέλος στο παιχνίδι, με ένα καταπληκτικό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής που ήρθε έπειτα από ασίστ του Γρυλάκη.

Διαιτητής ήταν ο κ. Νεοκοσμίδης με βοηθούς τους κ. Χατζόπουλο και την κυρία Μελανίτη.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Σέργης, Μανδηλαράς, Βαλέρης, Σερμάδι, Κόρα, Καραπάτης (78΄Μερεπέζα), Μαργαρίτης, Γρυλάκης, Γκούφας (72΄Προμπονάς), Λέκκας, Παντελαίος

Αναπληρωματικοί: Βουδιάς, Μαρούλης, Βαλέττας

ΑΟ Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Χανιώτης, Σκανδάλης (74΄Φλέσσας), Χερουβείμ, Παντελαίος, Τσαντάνης, Ζγουράτι, Χίσκα, Λουκής, Σαρρής Α., Σκιαδάς, Σαρρής Ι.

Η βαθμολογία και οι αγωνιστικές που απομένουν

2018-03-28_1.jpg

2018-03-28.jpg

Φωτογραφίες από το παιχνίδι

 

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε ζωντανά από τη σελίδα μας

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares