Σάββατο, 28 Απριλίου 2018 13:33

Νίκησε και βλέπει πρωτιά η Κ18 του ΑΟ Πάρου [vid-pics]

Νίκη - χρυσάφι πέτυχε η Κ18 του ΑΟ Πάρου που επικράτησε του πρωτοπόρου του ομίλου ΠΑΣ Νάξου με 4-1 και πλέον με νίκη στο τελευταίο ματς κόντρα στον Πανθηραϊκό στη Σαντορίνη θα είναι η ομάδα που θα κατακτήσει την πρωτιά.

 Στο παιχνίδι που έγινε το απόγευμα στο στάδιο της Παροικιάς, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ειδικά στην επανάληψη ανέβασαν την απόδοση τους πετυχαίνοντας μία εύκολη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Νάξου που ήταν υποτονικός και επαναπαυμένος, καθώς είχε πετύχει ήδη την είσοδο του στο Final four.

Το 1-0 ήρθε στο 15ο λεπτό μετά από σέντρα του Χίσκα και σουt στην κίνηση από τον Κώστα Σαρρή.

Ο ΠΑΣ Νάξου ισοφάρισε σε 1-1 στο 20΄, όταν ο Γκούφας σέντραρε στο 2ο δοκάρι, με τον Πανετλαίο να κατεβάζει την μπάλα και να εκτελεί με άψογο πλασέ λόμπα.

Η επανάληψη άνηκε ολοκληρωτικά στον ΑΟ Πάρου που μπήκε νωρίς μπροστά στο σκορ, όταν στο 48΄ο Κοσμάς Σαρρής με ατομική ενέργεια και άψογο πλασέ έκανε το 2-1.

Το 3-1 έγινε από τον Τσούκε στο 53΄με κοντινό πλασέ, για να έρθει ο Τάσος Σαρρής στο 87΄και με ατομική ενέργεια και άψογο τελειώμα να κάνει το τελικό 4-1.

Πλέον ο ΑΟ Πάρου στοχεύει στην πρωτιά του ομίλου, καθώς με νίκη του την τελευταία αγωνιστική στην έδρα του Πανθηραϊκού θα είναι εκείνος που θα κόψει πρώτο το νήμα του 2ου ομίλου.

Να υπενθυμίσουμε ότι από τον πρώτο όμιλο έχουν ήδη προκριθεί ο Αίαντας και ο ΑΟ Μυκόνου.

Διαιτητής ήταν ο κ. Κουζούμης με βοηθούς την κυρία Ψαρρά και τον κ. Ρούσσο Ε.

Συνθέσεις

ΑΟ Πάρου (Τριανταφυλλάκος):Χανιώτης, Πάπα, Μπλάκα, Μπέτσα, Καραφυλλάκης, Τσούκε (89΄Σκιαδάς), Χίσκα (87΄Μέξι), Γκιόκα (85΄Νταουτλάρι), Σαρρής Κοσ. (75΄Σαρρής Τ.), Σαρρής Κων., Γκέτσι.

Αναπληρωματικοί: Τσαντάνης, Γεωργιάδης, Λουκής

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Σέργης Γ., Σιδερής, Μελανίτης, Σέργης Ι., Λαγογιάννης, Καραπάτης, Σερμάδι, Γρυλλάκης, Γκούφας, Λέκκας, Παντελαίος.

Αναπληρωματικοί: Μερεζέπα, Κόρρα, Βουδιάς.

Η βαθμολογία

2018-04-28_4.jpg

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

 

Φωτογραφίες

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares