Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 22:34

Έκλεισε με εύκολη νίκη η Κ16 του ΠΑΣ Νάξου

Με μία εύκολη νίκη έκλεισε με 2-5 κόντρα στον Μαρπησσαϊκό έκλεισε τους αγώνες της για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος η ομάδα του ΠΑΣ Νάξου.

Στον αγώνα που έγινε χθες Κυριακή στο γήπεδο στην Πάρο, οι Ναξιώτες, βρήκαν απέναντι τους έναν αξιόμαχο αντίπαλο, αλλά έδειξαν την ποιότητα που διαθέτουν, με τον Πέτρο Μαράκη να δίνει παράλληλα χρόνο συμμετοχής σε αρκετά παιδιά της Κ14 που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Ουσιαστικά ο αγώνας δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς η πρώτη θέση του 2ου ομίλου έχει κατακτηθεί από τον ΑΟ Πάρου που θα αντιμετωπίσει το final four τον Αίαντα Σύρου και ο δεύτερος ΠΑΣ Νάξου θα βρει μπροστά του τον ΑΟ Μυκόνου.

DSC_1025.jpg

Τα γκολ

Ο ΠΑΣ Νάξου κατάφερε να σκοράρει σχετικά νωρίς 3 τέρματα και να αποβάλει το άγχος σχετικά με τη νίκη, ενώ οι πολλές αλλαγές του 2ου ημιχρόνου έδωσαν τον αέρα στον Μαρπησσαϊκό που ανέβασε την απόδοση του και πολλές προσπάθειες των παιδιών χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου της Παροικιάς.

Στο 19΄ο Παντελαίος άνοιξε το σκορ, ενώ 2 λεπτά αργότερα (21΄) ο Καραπάτης διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων, με τον Λέκκα που ήταν ένας από τους καλύτερους του γηπέδου με ένα πανέμορφο γκολ να γράφει το 0-3 του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Μαρπησσαϊκός ανέβασε στροφές και στο 59΄μετά από χέρι – πέναλτι, ο Κιοσέ μείωσε σε 1-3.

Ο παίκτης της κ14 Βουδιάς που πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι έκανε το 1-4 στο 63΄, με τον Χριστόφορο που ήταν ο κορυφαίος του Μαρπησσαϊκού να κάνει το 2-4 στο 70΄.

Με την συμπλήρωση των 80 λεπτών της αναμέτρησης ο Βουδιάς και πάλι διαμόρφωσε το τελικό 2-5.

DSC_1028.jpg

Διαιτητής ήταν ο κ. Κουζούμης με βοηθούς τον κ. Ρούσσο Ε. και την κυρία Μαργαρίτη.

Συνθέσεις

Μαρπησσαϊκός (Γαβαλάς): Σπανός, Κιοσέ, Ντζουμανίκας, Ρηγόπουλος, Φραντζής, Ζουμής, Χριστόφορος, Αποστολόπουλος, Εσάι, Πατέλης, Παντελαίος.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Γουλάς, Αποστολόπουλος, Φωκιανός, Παντελαίος, Μεσολογγίτης, Άγουρος, Περαντινός.

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Σέργης, Μανδηλαράς, Βαλέρης, Σερμάδι, Κόρρα, Καραπάτης, Καλαβρός, Γρυλλάκης, Γκούφας, Λέκκας, Παντελαίος.

Έπαιξαν επίσης: Προμπονάς, Μερεπέζα, Βουδιάς, Αντωνόπουλος, Γιαννακόπουλος.

Η βαθμολογία

2018-04-30_3.jpg

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares