Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018 12:19

Βίντεο από τις απονομές στο Final4 της Κ18 στη Μύκονο

Με την απονομή του τίτλου στην Κ18 του ΑΟ Μυκόνου, αλλά και την βράβευση της Μικτής ομάδας Νέων και του προπονητή της Γιώργου Μοστράτου έκλεισε χθες η αυλαία στο επιτυχημένο από κάθε άποψη final four της Μυκόνου.

Ο ΑΟ Μυκόνου και η ΕΠΣ Κυκλάδων που είχαν από κοινού την ευθύνη της διοργάνωσης έβαλαν ψηλά τον πήχη, με τα σχόλια όλων να είναι άκρως θετικά, καθώς οι αθλητές και οι επισκέπτες έγιναν δέκτες της άψογης φιλοξενίας των Μυκονιατών.

Ο πρόεδρος του ΑΟ Μυκόνου κ. Αλέξανδρος Κουκάς, βράβευσε όλα τα παιδιά της Κ16 και τον προπονητή κ. Γιώργο Μοστράτο, αλλά και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Ο Δήμαρχος Μυκόνου, κ. Κωνσταντίνος Κουκάς και το δημοτικό συμβούλιο, τίμησαν με πλακέτες και μετάλλια τους 5 Μυκονιάτες παίκτες των Μικτών μας ομάδων και τον προπονητή τους κ. Γιώργο Μοστράτο.

Τις απονομές του τίτλου έκαναν, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Λεονταρίτη και τον Δήμαρχο κ. Κουκά.

Όπως το συνηθίζει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων την απονομή των Κυπέλλων έκαναν οι αρχηγοί των ομάδων, καθώς ο Βερώνης έδωσε το κύπελλο της 2ης θέσης στον Μπάιλα του Αίαντα, ενώ το ίδιο έγινε και με τον τίτλο του πρωταθλητή, με τους παίκτες του ΑΟ Μυκόνου να τον πανηγυρίζουν τρελά μαζί με τον κόσμο που είχε γεμίσει το στάδιο του Κόρφου.

Δείτε το βίντεο της απονομής

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares