Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 16:05

Έτοιμος για το μεγάλο βήμα ο Νίκος Παντελάιος [vids]

Από τα πιο περιζήτητα ταλέντα της φετινής μεταγραφικής περιόδου είναι ο επιθετικός του ΠΑΣ Νάξου και της Μικτής ομάδας της ΕΠΣ Κυκλάδων Νίκος Παντελαίος.

e9d3ec92f9004f3680f4decf1255cc07_XL.jpg

Ο Παντελαίος, που «βγάζει μάτια» με την απόδοση του τα τελευταία χρόνια έχει μαγνητίσει πάνω του τα βλέμματα δεκάδων σκάουτερ που εκπροσωπούν της μεγαλύτερες ΠΑΕ της χώρας, αλλά και ανθρώπων που εκπροσωπούν μεγάλα Ευρωπαϊκά κλαμπ.

Παρά τις πιέσεις της απόκτησης του από αρκετούς συλλόγους την περσινή σεζόν, ήταν επιλογή του ίδιου του παίκτη ήταν να μείνει στη Νάξο για να ολοκληρώσει το Γυμνάσιο.

Αυτό που μεσολάβησε ήταν η μεγαλειώδη πορεία της Μικτής ομάδας Νέων, όπου ο Νίκος Παντελαίος πραγματοποίησε εξαιρετικές παρουσίες, με τους σκάουτερ να κάνουν κυριολεκτικά ουρά στα γήπεδα της Βάρης για να τον παρακολουθήσουν.

1af7f819932142e314ae6d8873cbc39c_XL.jpg

Μετά όλα τα παραπάνω, η ώρα της αλήθειας για τον Νίκο Παντελαίο πλησιάζει, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportcyclades.gr, ο πατέρας του Νικήτας που χειρίζεται την υπόθεση έχει επικεντρώσει τις συζητήσεις με ομάδες που έχουν καταθέσει σοβαρές προτάσεις.

Το άμεσο επόμενο διάστημα, η απόφαση θα έχει ληφθεί και όπως όλα δείχνουν την επόμενη χρονιά θα θαυμάζουμε τον Νίκο σε κάποια ομάδα υψηλού επιπέδου.

Το sportcyclades.gr θα σας κρατάει ενήμερους!

Δείτε μερικά βίντεο με πρωταγωνιστή τον παίκτη του ΠΑΣ Νάξου 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares