Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 11:23

Με ρεκόρ συμμετοχών το ''Eugenios Gerards Soccer Camp'' της Πάρου [pics]

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το ''15ο Eugenios Gerards Soccer Camp'' που διεξήχθη για δεύτερη φορά στην Πάρο μεταξύ 10 και 14 Ιουλίου.

Φέτος η συμμετοχή των παιδιών ήταν κατά 50% αυξημένη σε σχέση με το 13ο camp που φιλοξενήθηκε πριν 2 χρόνια στο νησί, κάτι που φανερώνει τη δίψα της επαρχίας και των Κυκλάδων για τέτοιες διοργανώσεις.

Το camp είχε ακόμη μία ιδιαιτερότητα, καθώς ήταν το πρώτο που διεξήχθη μετά τον θάνατο του ''μεγάλου'' Ευγένιου Γκέραρντ και όπως ήταν φυσικό η μνήμη του τιμήθηκε, καθώς η φυσιογνωμία του ήταν τυπωμένη στα μπλουζάκια των αθλητών και των προπονητών.

Στα αρνητικά ήταν η μη συμμετοχή στο camp προπονητών από την Πάρο (συμμετείχαν μόνο οι Παπαδάκης και Τριανταφυλλάκος) ήταν κάτι που έκανε αρνητική εντύπωση στους προσκεκλημένους προπονητές και τους υπευθύνους της διοργάνωσης.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων Βαγγέλης Λάππας τελευταία στιγμή δεν κατάφερε να δώσει το παρών λόγω του ότι εκείνες τις μέρες συμφώνησε και ανέλαβε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός ως προπονητής τερματοφυλάκων της Κ17 και των μικρότερων τμημάτων, ενώ η πολύ σημαντική παρουσία του Γιάννη Σαμαρά ακυρώθηκε μία μέρα πριν τη διεξαγωγή του καμπ λόγω έκτακτης επαγγελματικής υποχρέωσης στο εξωτερικό.

Η πιο συγκινητική στιγμή διαδραματίστηκε κατά την τελετή λήξης όπου ο Παριανός προπονητής και μέλος του τιμ του Eugenios Gerards Soccer Camp, κ. Μιχάλης Παπαδάκης παρέδωσε ένα αναμνηστικό κάδρο με τη φιγούρα του Ευγένιο Γκέραρντ στον διοργανωτή του καμπ Μανόλη Παπαδάκη.

37338400_1715776171810838_2506091744811024384_o.jpg

Το δελτίο τύπου που εξέδωσαν οι υπεύθυνοι του Eugenios Gerards Soccer Camp:

Χαρούμενα πρόσωπα, όμορφα χαμόγελα, πολύ αγάπη, ωραίοι άνθρωποι, άφθονο παιχνίδι, full ενέργεια, περίσσια διάθεση, υγιές ποδόσφαιρο, σφικτή αγκαλιά, δάκρυα χαράς, ανεξίτηλες εικόνες, ζεστή χειραψία, αληθινά λόγια, δυνατές λέξεις, καθαρό ενδιαφέρον, απόλυτος σεβασμός, ανθρώπινη στοργή, ήθος, συγκίνηση…. Αυτό είναι το Eugenios Gerards Soccer Camp.

Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και μας έκαναν να ζήσουμε ξανά αυτά τα όμορφα συναισθήματα αλλά στους γονείς τους για την εμπιστοσύνη τους σε εμάς!

Ήταν δύο υπέροχες εβδομάδες σε Αθήνα και Πάρο που πραγματικά θα μας μείνουν αξέχαστες για τα όσα όμορφα ζήσαμε και που μάθαμε.

Ο Ευγένιος δεν ήταν φέτος κοντά μας αλλά μας καμάρωνε από ψηλά και μας πρόσεχε!

Το camp πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Κυκλάδων και συνδιοργανώθηκε με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγίου, τον Δήμο Πάρου και την ΚΔΕΠΑΠ. Ευχαριστούμε τον έπαρχο Πάρου κ. Κώστα Μπιζά ,τον Δήμαρχο Πάρου κ Μάρκο Κωβαίο και τον πρόεδρο της Αθλητικής επιτροπής της ΣΔΕΠΑΠ κ. Στέλιο Μπόνη.

Στα πλαίσια του camp πραγματοποιήθηκε ομιλία για τους γονείς των παιδιών με θέμα ''παιδιά και γονείς χέρι χέρι προς την ανάπτυξη΄' όπου οι γονείς είχαν την ευκαιρία να ακούσουν σωστές σκέψεις και κατευθύνσεις για ακόμα καλύτερη ανάπτυξη του παιδιού τους. Ομιλητές ήταν οι κύριοι Χουάν Ραμόν Ρότσα, Σάββας Κωφίδης και Άκης Ζήκος.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς που και φέτος στήριξαν την προσπάθεια μας:

Το Ζαγόρι Φυσικό Μεταλλικό Νερό
Την ANEK LINES Οfficial Fan Page και την Blue Star Ferries
Tην Creta Farms Greece
Την εταιρία Μυτάρας , Κάγκελα Αυτόματες Γκαραζόπορτες , Inox κατασκευές , Ανεμοφράκτες
Το Escape Gym Heraklion
Τα Super Market Χαλκιαδάκης και Χαλκιαδάκης Γεύσεις Κρήτης
Το Elia Villas
Τον φούρνο ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ Γλυφάδας
To Medi Family Athens
To 2B Creative
Το ξενοδοχείο Saint George beachfront resort
Τα λατομεία Λουκή
Το ξενοδοχείο Senia Hotel in Paros island - Greece
Το ξενοδοχείο Christiana Hotel
Την ψαροταβέρνα ΜΟΥΡΑΓΙΟ
Το εστιατόριο Ελέα

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το αθλητικό κέντρο Fous De Foot

Χωρίς όμως τους προπονητές μας, δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό το πανέμορφο camp και θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε έναν έναν.
Ευχαριστούμε τους:
Χουάν Ραμόν Ράτσα, Σάββα Κωφίδη, Βαγγέλη Σάμιο, Βαγγέλη Μπέκα, Αρης Κυριαζή, Παναγιώτη Μπαρτζώκα, Βασίλη Παπαδάκη, Ιβάν Νεντέλκοβιτς, ,Δήμο Ρόκα , Γιώργο Θωμάκο, , Νίκο Πετρόπουλο, Γιάννη Σωτήρχο, Τάκη Τριανταφυλλάκο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλουμε να πούμε στον Μιχάλη Παπαδάκη ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα αφιερώνοντας χρόνο και κόπο ώστε να πραγματοποιηθεί ένα καταπληκτικό camp στην Πάρο.

Επίσης ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκαναν να είναι κοντά μας στην Πάρο οι κύριοι:
Άκης Ζήκος Γενικός Διευθυντής της ακαδημίας ΠΑΕ ΑΕΚ και Σταυρός Λέτσας Διοικητικός υπεύθυνος της ακαδημίας ΠΑΕ ΑΕΚ

Ευχαριστούμε επίσης το staff οι οποίοι ήταν οι αφανείς ήρωες του camp και πρόκειται για τους:
Σταμάτης Χατζή, Χρήστο Κασαπάκη, Νίκο Κουσίδη, Άρτεμης Ντούζου, Αλντιον Βράπι, Χρήστο Πανταζή, Βασίλη, Λουκή, Νεκτάριο Σιμόπουλο, Άγγελο Τσούκε την κυρία Αλεξία για τις φωτογραφίες,

Τον κ Xαμηλοθώρη και τον φούρνο Mπατίστας
Τους κυρίους Γιάννη κοντό, Δημήτρη Ντόλκα, Τάκη Αποστολόπουλο και την ένωση αγροτικών συνεταιρισμών Πάρου.

Όπως επίσης και τα σωματεία ΑΟ Πάρου, Νηρέα Πάρου και Μαρπησσαϊκό

Να είστε όλοι σας καλά και σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι με υγεία!!!

37333615_1715780355143753_6405051678751457280_o.jpg

Το ευχαριστώ των υπευθύνων του Eugenios Gerards Soccer:

Στα πλαίσια του 15ου Eugenios Gerards Soccer Camp που πραγματοποιήθηκε στην Πάρο, οι τοπικές αρχές της περιοχής τίμησαν τους προπονητές παραδίδοντας τους αναμνηστικές πλακέτες για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο.

Τιμήθηκαν οι κύριοι Χουάν Ραμόν Ρότσα από τον δήμαρχο Πάρου κύριο Μάρκο Κωβαίο , Σάββας Κωφίδης από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πάρου κύριο Βατίστα Ρούσσο,, Άκης Ζήκος από τον Έπαρχο Περιφερειακής Ενότητας Πάρου και Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου κύριο Κώστα Μπιζά, Σταύρος Λέτσας από τον Πάτερ Στυλιανό Μπιζά, και ο υπεύθυνος οργάνωσης του camp Μανώλης Παπαδάκης από την αντιδήμαρχο Πάρου κυρία Δώρα Σαρρή.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με τον Έπαρχο Περιφερειακής Ενότητας Πάρου και Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου κύριο Κώστα Μπιζά, ο Δήμος Πάρου με τον δήμαρχο κύριο Μάρκο Κωβαίο αλλά και η ΚΔΕΠΑΠ με τον πρόεδρο αθλητικής επιτροπής κύριο Στέλιο Μπόνη στήριξαν την προσπάθεια μας και αγκάλιασαν τις ιδέες μας ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί με κάθε λεπτομέρεια το camp στην Πάρο και να έχει απόλυτη επιτυχία σε όλους τους τομείς.

Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο σας και να είστε πάντα κοντά στα παιδιά, γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον μας και όσα περισσότερα τους δώσουμε τόσο καλύτερα χρόνια θα έχουμε και εμείς αργότερα.

 

 

 

 

 

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares