Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018 19:51

Στον Ατρόμητο ο ''αρχηγός'' του ΠΑΣ και της Μικτής, Γιάννης Μαργαρίτης

Παίκτης της Κ17 της ΠΑΕ Ατρόμητος είναι από σήμερα ο Γιάννης Μαργαρίτης.

DSC_0520.jpg

Όπως είχαμε γράψει στις 14 Ιουλίου, ο πρωταθλητής Κυκλάδων με την Κ16 του ΠΑΣ Νάξου και αρχηγός της Μικτής Νέων με την οποία κατέκτησε την 3η θέση στην Ελλάδα, βρισκόταν την τελευταία διετία στο μικροσκόπιο των «Περιστεριωτών» και βρισκόταν ψηλά στη λίστα του σκάουτερ των ακαδημιών Τόλη Αποστόλου.

Με την αναβάθμιση του ως υπεύθυνος σκάουτινγκ της ανδρικής ομάδας, ο Τόλης Αποστόλου, εισηγήθηκε στον αντικαταστάτη του Γιώργο Κορακάκη την άμεση απόκτηση του Ναξιώτη υψηλόσωμου μέσου, με τις δύο πλευρές να καταλήγουν σε συμφωνία και τον Μαργαρίτη να γίνεται ο 7ος παίκτης που παίρνει μεταγραφή από τον ΠΑΣ Νάξου σε ομάδα της super league.

Θυμίζουμε ότι έχουν προηγηθεί Δεγαΐτας και Μπουλάρι (Ολυμπιακός), Ξενάκης (Ατρόμητος), Μαρκοπουλιώτης, Φραγκίσκος (ΑΕΚ) και Πρεβόλης ( Πανιώνιος ).

Ο Γιάννης Μαργαρίτης έδωσε το παρών στη σημερινή προπόνηση της Κ17 του Ατρόμητου και αμέσως μετά υπέγραψε της συνεργασία του παρουσία του τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών και προπονητή της Κ17, Γιώργου Κορακάκη.

Ουσιαστικά ο Μαργαρίτης κεφαλαιοποιεί την εξαιρετική παρουσία που πραγματοποίησε τη χρονιά που πέρασε, καθώς ως αρχηγός της Μικτής Νέων και του ΠΑΣ Νάξου έδειξε ότι διαθέτει το ταλέντο και την προσωπικότητα για να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Μάλιστα ο Μαργαρίτης δεν αποκλείεται να είναι συμπαίκτης με τον Γιάννη Καλογερά του ΑΟ Μυκόνου, καθώς ο παίκτης του ΑΟ Μυκόνου βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει στον Ατρόμητο.

Ευχόμαστε στον μικρό να φτάσει ψηλά γιατί πραγματικά το αξίζει!

DSC_7496.jpg

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares