Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019 00:33

Πήρε το ντέρμπι της Κ14 ο ΑΟ Πάρου, 4-0 τον Παμμηλιακό [vid]

Στην πρώτη 1η θέση του 2ου ομίλου της Κ14 ΕΠΣ Κυκλάδων ''MOLTEN'' πέρασε ο ΑΟ Πάρου που επικράτησε με 4-0 το απόγευμα του Σαββάτου στο δημοτικό γήπεδο Παροικιάς του Παμμηλιακού, φτάνοντας τους 14 έχοντας ωστόσο παιχνίδι περισσότερο.

Παρά το ευρύ σκορ, ο Παμμηλιακός έδειξε αρκετά καλά στοιχεία κυρίως στο α' ημίχρονο, ωστόσο, υπολόγιζε χωρίς τις διαθέσεις του νεαρού τερματοφύλακα, Νικολάου που όσες φορές χρειάστηκε δήλωσε παρόν διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.

Γκιόκα, Μούρλας, Δαφερέρας και Πούλιος σκόραραν για την ομάδα που κοουτσάρει ο Στάθης Τριανταφυλλίδης, ο οποίος έλειπε λόγω προσωπικού προβλήματος στην Αθήνα τις τελευταίες ημέρες με αποτέλεσμα να βρεθεί ναι μεν στον πάγκο, αλλά, είχε ως συμπαραστάτη του τον Δημήτρη Τριανταφυλλάκο.

Πάντως, ο Παμμηλιακός με δεδομένο ότι έχει ακόμη δυο ματς συν ένα ρεπό σε περίπτωση που κάνει το 2Χ2 προκρίνεται ως πρώτος.

Από την άλλη ο ΑΟ Πάρου θα αντιμετωπίσει στο τελευταίο ματς που έχει στις 23 Μαρτίου τον Νηρέα και θα περιμένει τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Δημήτρης Τριανταφυλλάκος) Νικολάου, Σούλα, Στεφανίδης, Κουρμούκης, Γκιόκα, Πούλιος, Μουρλάς, Μπισμπιρούλας, Δαφερέρας, Κλάιντι, Ραγκούσης.

Έπαιξαν ακόμη Αποστολόπουλος, Πρέκας, Δρακάκης.

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ (Χρήστος Καραγιαννόπουλος) Φραντζεσκάκης, Κυρίτσης Ι., Σφίγγας, Μωραϊτης, Παγώνης, Βήχος Αϊβαλιώτης, Λικάι, Τσέλα, Κυρίτσης Α., Λιβάνιος.

Αγωνίστηκαν οι Ψαθάς και Ραπανάκης. 

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares