Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 21:44

Σημαντική νίκη στο ντέρμπι με την Άνω Μερά η Κ14 του Α.Ο. Μυκόνου [vid]

Η ομάδα Κ14 του Α.Ο. Μυκόνου επικράτησε με σκορ 2-1 στο τοπικό ντέρμπι με την Άνω Μερά και πλέον βρίσκεται ένα... βαθμό μακριά από την πρόκριση στο Final 4.

Οι φιλοξενούμενοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, καθώς έφτασαν πολύ κοντά στο να προηγηθούν.

Το ματς ξεκίνησε με την ομάδα του Α.Ο. Μυκόνου να προσπαθεί να αναπτυχθεί όμως, οι Ανωμερίτες αμυνόντουσαν πολύ καλά και είχαν κλείσει τους χώρους. Λίγο έλειψε να προηγηθεί η Άνω Μερά στο 19' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κουκά, ο Τσελάι πλάσαρε στον αέρα όμως η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου με τον Τσόπελα να “πιάνει” ένα πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ και να στέλνει τη μπάλα στο δίχτυα μόλις στο 36'.

Η ομάδα της Άνω Μερά κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Κουκά στο 52' ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη λάθος αντίδραση μετά από σέντρα στην άμυνα του Α.Ο. Μυκόνου και έκανε το 1-1.

Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Μπάλα μετά από από εκτέλεση πέναλτι στο 58' και έδωσε μια σημαντική νίκη στη ομάδα του.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ανδρικόπουλος με βοηθό τη κ. Κουκά

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ (Πούλος): Ρουμελιώτης, Ασράμ, Κυριαζίδης, Χόντζα, Ντάτσι, Ρουστέμι, Τσιφούτης (61' Κατσικαλάκης), Ζουγανέλης, Νταφούλης, Μπάλα (68΄ Κοντέλι), Τσόπελας (68' Παπαδημητρίου)

Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ (Συριανός): Αγγελής, Ντρέου, Σπάχιγια, Σεφέρι, Τσουβελακίδης (68' Κουσαθανάς), Τσελάι, Μεσάκου, Μπουτσάι, Μπουσάι (61' Βετσάι), Κουκάς, Ντεβίσι (61' Καράι)

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares