Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 19:53

Νικηφόρο πέρασμα από τη Σύρο και κορυφή για την Κ14 του ΑΟ Μυκόνου [vid]

Ο ΑΟ Μυκόνου επικράτησε με  σκορ 0-3 του Αίαντα Σύρου για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ14 "Molten" της ΕΠΣ Κυκλάδων και πλέον βρίσκεται στη πρώτη θέση του 1ου ομίλου η οποία δίνει την απευθείας πρόκριση στο Final Four.

Οι Μυκονιάτες πήραν το προβάδισμα μόλις στο 6’ με τον Τσιφούτη να κάνει κάτι ανάμεσα σε σέντρα και σουτ και με ωραίο τρόπο να νικάει τον Κορφιάτη για το 0-1. Στο 11’ ο Ρούσσος Ν. απείλησε για τους γηπεδούχους αλλά ο Ρουμελιώτης απέκρουσε και έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Τσιφούτης βγήκε απέναντι στον Κορφιάτη και ο τερματοφύλακας του Άγιαξ Σύρου απέκρουσε το κοντινό σουτ του παίκτη των ΑΟ Μυκόνου. Λίγο αργότερα οι παίκτες του Πούλου πέτυχαν και δεύτερο γκολ. Ο Νταφούλης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κορφιάτη και έκανε το 0-2 στο 21’.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Ρούσσου προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία του Ρουμελιώτη αλλά ο ΑΟ Μυκόνου ήταν πιο επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις, έχασε κάποιες ευκαιρίες και κατάφερε να πετύχει ακόμα ένα τέρμα με τον Μπάλα να σκοράρει λίγο πριν τη λήξη του αγώνα και να διαμορφώνει το τελικό 0-3.

Εξαιρετική η διαιτησία των Καλογερά, Γεωργάρη και Βαρθαλίτη.

ΑΙΑΝΤΑΣ ΣΥΡΟΥ (Ρούσσος): Κορφιάτης, Ρούσσος Γ., Γιατσίδης, Βαρθαλίτης, Ρούσσος Α., Βουτσίνος, Ρούσσος Ν., Ρωτσόπουλος, Τσικουδής, Δερεμπούκας, Καπέλας

Αγωνίστηκαν επίσης: Ρούσσος Κ., Κουκουλάς, Κάτρης, Μακρυωνίτης, Αρώνης, Καρδάτος

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (Πούλος): Ρουμελιώτης,Ασράμ, Κυριαζίδης, Χόντζα, Ντάτσι, Ρουστέμι, Τσιφούτης, Κοδέλι, Νταφούλης, Μπάλας, Τσόπελας

Αγωνίστηκαν επίσης: Ζουγανέλης, Παπαδημητρίου, Μάρκου, Τόλιας, Παχατουρίδης, Πετάι, Ντόκο

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares