Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 22:57

Με νίκες ξεκίνησαν το τουρνουά του Ατρόμητου ο ΠΑΣ Νάξου και ο Α.Ο. Μυκόνου

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησαν οι ομάδες του Α.Ο. Μυκόνου και του ΠΑΣ Νάξου στο 5ο Τουρνουά Soccer Schools "Τάκης Μιχαλέτος" κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις και με απολογισμό μία ισοπαλία και δύο νίκες.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα Κ16 του Α.Ο. Μυκόνου αντιμετώπιζε την Ακαδημία 98 Ναυπλίου, σε ένα ματς το οποίο έληξε ισοπαλία με σκορ 1-1.

Οι τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα του Ναυπλίου κατάφερε να προηγηθεί στο 15' ενώ η ομάδα του Μάκη Πούλου κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με γκολ του Χόντζα μετά από εκτέλεση φάουλ του Ξυδάκη.

Η Κ14 του Α.Ο. Μυκόνου κάνοντας μία εξαιρετική εμφάνιση, ξεκίνησε με νίκη απέναντι στην ίδια ομάδα του Ναυπλίου με τον Τσιφούτη να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο με πλασέ το 14' και στο 2ο ημίχρονο ο Τσόπελα στο 55' με σουτ.

Τέλος με τον καλύτερο τρόπο "έκλεισε" η μέρα για τις Κυκλαδίτικες ομάδες, καθώς ο ΠΑΣ Νάξου επικράτησε με σκορ 1-5 επί του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης, με τον Παντελαίο να βρίσκει δύο φορές δίχτυα και από μία οι: Γκούφας, Γρυλλάκης και Λέκκας.

Οι αποστολές των ομάδα στο τουρνουά.

Α.Ο. Μυκόνου Κ16: Μπουρντένης, Κουσαθανάς, Πάπα, Κοντιζάς, Κλαφουτζής, Ξυδάκης, Λούλα, Ισάι, Χόντζα, Σπαχίγια, Μπαστούνας

Αγωνίστηκαν και οι: Σαρρής, Πάγια, Γκελάι, Πετράκης, Ράμα, Ναλλίτσι, Ρέτσι

Α.Ο. Μυκόνου Κ14: Ρουμελιώτης, Ασράμ, Κυριαζίδης, Τσιφούτης, Ρουστέμι, Τσόπελας, Μπάλας, Ζουγανέλης, Χόντζα, Ντούτεκ, Ντάτσι

Αγωνίστηκαν και οι: Τσουβελακίδης, Παπαδημητρίου, Πετάι, Μεσάκου, Σινάμογλου, Ρούτσι, Τόλιας,

ΠΑΣ Νάξου Κ16: Βαλέττας, Τόνι, Σερμαντάι, Κόρρα, Καλαβρός, Γρυλλάκης, Λέκκας, Γκούφας, Χιλάι, Λέκκας, Ψαρράς

Αγωνίστηκαν και οι: Σαρηγιάννης, Παντελαίος, Πήτας

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares