Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019 19:00

Οι 50 ομάδες! σε Κ12, Κ14, Κ16 και οι πιθανοί όμιλοι

Νέο ρεκόρ αναμένεται να σημειωθεί φέτος στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων, αφού μετά την καταληκτική ημερομηνία της κατάθεσης συμμετοχών στα πρωταθλήματα Κ12, K14 και Κ16, οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στα εν λόγω πρωταθλήματα θα είναι συνολικά 50, ενώ η διορία για την Κ10 είναι μέχρι το τέλος του μήνα, αλλά ήδη υπάρχουν 12 συμμετοχές.

Η δουλειά που γίνεται στα αναπτυξιακά τμήματα από τους συλλόγους και η αρωγή της ΕΠΣ Κυκλάδων, προκειμένου να υπάρξει περαιτέρω ανάπτυξη στα μικρά τμήματα έχει αποφέρει θεαματικά αποτελέσματα, αφού τα τμήματα των συλλόγων ολοένα και αυξάνονται.

Φέτος, το βάρος θα πέσει στα πρωταθλήματα των Κ12 και Κ14, που θα είναι τα τμήματα μέσα από τα οποία θα στελεχωθούν οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Κύκλάδων, με τα δύο πρωταθλήματα να συγκεντρώνουν 36 συνολικά ομάδες, αριθμός που προκαλεί αίσθηση γαι τα δεδομένα των Κυκλάδων.

Πάμε να δούμε τις ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή ανά κατηγορία και τους πιθανούς ομίλους, που θα έχουν πρώτο κριτήριο συγκρότησης την ακτοπλοϊκή διασύνδεση των νησιών:

Κ12 (17 ομάδες)

1ος όμιλος: Κανονιέρηδες Σύρου, Αίαντας Σύρου, Νέος ΑΟ Σύρου, Σύρος 2002, ΑΟ Μυκόνου, ΠΑΣ Τήνου, Ανδριακός, Άνω Μερά

2ος όμιλος: ΑΟ Πάρου, Μαρπησσαϊκός, ΑΜΕΣ Νηρέας, Παμμηλιακός, ΠΑΣ Νάξου, Πανθηραϊκός, Θύελλα Καμαρίου, ΑΜΣ Φιλωτίου, ΑΣ Ίου.

*Υπάρχει η περίπτωση συγκρότησης τριών ομίλων, όπου σε τέτοια περίπτωση θα έχουμε κλήρωση για τον καταμερισμό κάποιων ομάδων.

Κ14 (19 ομάδες)

ΑΜΕΣ Νηρέας, ΠΑΣ Νάξου, ΑΜΣ Φιλωτίου, Πανθηραϊκός, Θύελλα Καμαρίου, ΑΟ Πάρου, Μαρπησσαϊκός, ΑΟ Πάγου, Ανδριακός, ΑΠΣ Κύθνου, Παμμηλιακός, Ιέραξ, Αίαντας Σύρου, Νέος ΑΟ Σύρου, Κανονιέρηδες Σύρου, Σύρος 2002, ΠΑΣ Τήνου, ΑΟ Μυκόνου, Άνω Μερά.

1ος όμιλος: Θα συμμετάσχουν 3 ομάδες από τη Σύρο, ΑΟ Μυκόνου, Άνω Μερά, ΠΑΣ Τήνου και Ανδριακός.

2ος όμιλος: Θα συμμετάσχουν 2 ομάδες της Σύρου, 1 της Πάρου, Παμμηλιακός, Ιέραξ και ΑΠΣ Κύθνου.

3ος όμιλος: Θα συμμετάσχουν 2 ομάδες της Πάρου, ΠΑΣ Νάξου, ΑΜΣ Φιλωτίου, Πανθηραϊκός και Θύελλα Καμαρίου. 

*Θα δοθεί η δυνατότητα στις ομάδες να συμμετάσχουν στον όμιλο που είναι εφικτό ή θα καταμεριστούν μετά από κλήρωση.

*Στο final4 θα περάσουν οι τρεις (3) πρώτοι του κάθε ομίλου και ο καλύτερος δεύτερος που θα προκύψει μέσα από αγώνες μπαράζ μεταξύ των ομάδων που κατέλαβαν την 2η θέση στην κανονική περίοδο.

Κ16 (14 ομάδες)

1ος όμιλος: ΑΟ Μυκόνου, Άνω Μερά, ΑΟ Πάγου, Αίαντας Σύρου, ΠΑΣ Τήνου, Ανδριακός

2ος όμιλος: ΑΜΕΣ Νηρέας, Μαρπησσαϊκός, ΑΟ Πάρου, Παμμηλιακός

3ος όμιλος: ΠΑΣ Νάξου, Θύελλα Καμαρίου, Πανναξιακός, ΑΣ Ίου

*Στο final4 θα περάσουν οι τρεις (3) πρώτοι του κάθε ομίλου και ο καλύτερος δεύτερος που θα προκύψει μέσα από αγώνες μπαράζ μεταξύ των ομάδων που κατέλαβαν την 2η θέση στην κανονική περίοδο.

 

 

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares