Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019 23:17

Οι "στρατηγοί" των ακαδημιών της Άνω Μεράς, Κεραμιδάς και Συριανός συνεχίζουν

Μέσω δελτίο τύπου η διοίκηση της Άνω Μεράς προχώρησε σε μια κίνηση που θεωρείτο αναμενόμενη βάσει του έργου που έχουν... παράγει αμφοτεροι στον τομέα των υποδομών.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της ομάδας στο έμψυχο δυναμικό των ακαδημιών τους Κώστα Συριανό και Αργύρη Κεραμιδά δείχνοντας ότι στηρίζουν το έργο τους. 

Μάλιστα, στη τοποθέτηση της ομάδας οι δυο προπονητές αποθεώνονται από τους ιθύνοντες ενώ γίνεται αναφορά και στη συνεργασία με το δίκτυο ακαδημιών του Ολυμπιακού.

Το δελτίο τύπου

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Άνω Μερά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους δυο προπονητές των ακαδημιών μας Συριανό Κωνσταντίνο και Κεραμιδά Αργυρή. Η καρδιά κάθε ομάδας που σέβεται τον εαυτό της και την ιστορία της είναι η ακαδημία της. Ύστερα και από την ιστορική συμφωνία του συλλόγου μας με τις σχολες του Ολυμπιακού το έργο των ακαδημιών λαμβάνει διαφορετική αξια.Στο πρόσωπο αυτών των δυο ανθρώπων η ομάδα μας έχει βρει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να έχει ένας προπονητης που δουλεύει με παιδιά ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί. Σας ευχόμαστε καλό προπονητικό έργο και να έχετε μια ποδοσφαιρική σεζόν γεμάτη με επιτυχίες τόσο στο αγωνιστικό επίπεδο αλλά και στην διαμόρφωση του χαρακτήρα κάθε παιδιού-αθλητή.

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares