Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 22:24

Αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου η έναρξη της ακαδημίας της Λάβας Εμπορείου

θύματα των κακών εγκαταστάσεων του νησιού έπεσαν τα παιδιά που είναι γραμμένα στην ακαδημία της Λάβας Εμπορείου και προπονούνται κάτω από τις οδηγίες του Μιχάλη Τζωρμπατζάκη.

Συγκεκριμένα, σε αυτοψία που έκαναν οι άνθρωποι του συλλόγου στο γήπεδο 5χ5 του Αγίου Γεωργίου που προπονούνται τα παιδιά της ακαδημίας, διαπιστώθηκε ότι ο χώρος είναι πλήρως ακατάλληλος και επικίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των παιδιών.

Μετά από αυτό αποφασίστηκε η επ αορίστων αναβολή της έναρξης της χρονιάς, με δεκάδες παιδιά να μένουν μακριά από το γήπεδο.

Η σχετική ανακοίνωση:

Έπειτα απο συνάντηση των μελών του ΔΣ ,του προπονητή μας κ Μιχάλη Τζωρμπατζακη και μετά απο αυτοψία στον χώρο άθλησης του γηπέδου 5*5 στον Άγιο Γεώργιο Θηρας αποφασίσαμε οτι για την ασφάλεια των αθλητών μας οι εγκαταστάσεις και ο αγωνιστικός χώρος ειναι άκρως ακατάλληλος και επικίνδυνος ως προς την σωματική ακεραιότητα των παιδιών ως προς την χρήση του.
Σε συνέχεια αυτού θελουμε να ενημερώσουμε όλους τους γονείς και αθλητές της Ακαδημίας μας οτι η έναρξη της φετινής χρονιάς αναβάλλετε έως ότου γίνουν όλες οι απαραίτητες ενεργειες που θα εξασφαλίσουν την ασφάλεια όλων των παιδιών .
Να ενημερώσουμε επισης οτι όλο το προηγούμενο έτος εχουμε εκφράσει την δυσαρέσκεια μας για τους κινδύνους του γηπέδου στους αρμόδιους φορείς χωρίς μεχρι σήμερα να εχουμε ικανοποιηθεί.
Ευελπιστούμε πως οι νέοι αρμόδιοι του γηπέδου να δώσουν αμεσα την λυση ετσι ωστε οι εγκαταστάσεις του γηπέδου να ειναι ασφαλείς ως προς την χρήση απο την ακαδημία μας και τους δημότες του νησιου μας .
Με εκτίμηση
Το ΔΣ ΑΟ Λαβα Εμπορείου

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares