Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2019 11:27

Ομάδα ''μοντέλο'' ο ΠΑΣ Νάξου, ελπιδοφόρα μηνύματα το Φιλώτι [vids-pics]

Μπορεί η διαφορά δυναμικότητας να ήταν εμφανής στον αγώνα της Κ14 μεταξύ του ΠΑΣ Νάξου και του ΑΜΣ Φιλωτίου που έγινε την Κυριακή 2-/9 στο ΔΑΚ Νάξου, όμως οι δύο ομάδες χειροκροτήθηκαν για διαφορετικό λόγο η καθεμία από τους γονείς και φίλους του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου.

Ο ΠΑΣ Νάξου, που κατέκτησε εύκολα τη νίκη (σ.σ. καταγράφετε 5-0 βάσει προκήρυξης της ΕΠΣΚ), έδειξε ότι συνεχίζει να παράγει ποδοσφαιρικά ταλέντα σε υψηλό επίπεδο. Τα ''πιτσιρίκια'' του Πέτρου Μαράκη εντυπωσίασαν με την απόδοση τους, αλλά πολύ περισσότερο για την αγωνιστική πειθαρχία μέσα στο γήπεδο, πράγμα που αποτελεί σήμα κατατεθέν για τις ομάδες της Ναξιώτικης ακαδημίας.

Από την άλλη πλευρά, ο ΑΜΣ Φιλωτίου του Μιχάλη Ανυφαντάκη, παρουσιάστηκε συγκροτημένος, οργανωμένος, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, μιας και αρκετά από τα παιδιά που απαρτίζουν την ομάδα είναι μικρότερης ηλικίας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Χατζόπουλος με βοηθό την κυρία Μελανίτη.

ΠΑΣ Νάξου (Πέτρος Μαράκης): Βουτσίνος, Χωριανόπουλος, Φακίνος, Μπόσκου, Πουλάι, Μερεπέζα, Μαράκης, Ρετζέπι, Παντελαίος, Κάσα, Μουστάκης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Λαμπαδάκης, Μπλόσμι, Λεγάκης, Ξενάκης, Ρότσι, Βαλέτατς, Λέκκας.

ΑΜΣ Φιλωτίου (Μιχάλης Ανυφαντάκης): Ποθητός, Βασιλάκης Κ., Φράγκος, Κιόσκου, Προμπονάς, Δέτσης, Μυτιληναίος, Χωριανόπουλος, Παραράς, Χουζούρης, Βασιλάκης Γ.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Μάκαρης, Βρούτσης.

Φωτογραφίες από τον αγώνα (Νίκος Σταυρίτης)

 

Οι καλύτερες στιγμές και ολόκληρος ο αγώνας

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares