Τρίτη, 14 Απριλίου 2020 20:59

Αποφασίζει διακοπή σε αναπτυξιακά και Μικτές η ΕΠΟ, εν αναμονή για τα ερασιτεχνικά

Την οριστική διακοπή και την ματαίωση όλων των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων και των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων θα εισηγηθεί η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ.

Αυτό προέκυψε από επαφή που είχε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων με τον πρόεδρο της επιτροπής, ο οποίος του μετέφερε την τελική απόφαση που έχει λάβει η επιτροπή και θα την προωθήσει προς έγκριση από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. 

Όσο αφορά τη Γ’ Εθνική και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα των ενώσεων, εξελίξεις θα έχουμε μετά τις 27 Απριλίου, όπου λήγουν οι περιορισμοί που έχει θέσει η κυβέρνηση. 

Σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις θα παίξει η απόφαση της Superleague αφού σε ενδεχόμενο οριστικής διακοπής, αφού τότε δεν θα μπορέσει να ισχύσει κάτι  διαφορετικό για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του τοπικού και της Γ΄Εθνικής.

Αν τελικά ισχύσει κάτι τέτοιο όπως γίνεται αντιληπτό, δεν θα υπάρξουν πρωταθλητές και final four τη φετινή σεζόν στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων, ενώ και η Μικτή ομάδα της Κ12 δεν θα αγωνιστεί ποτέ στην φάση των ''16''. 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

BANNER PAS NAXOU 2021

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares