Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2021 12:01

Με μότο ''Νέα σεζόν - Νέα αρχή» ξεκίνησαν οι εγγραφές στην ακαδημία του ΠΑΣ Νάξου

Το τεράστιο έργο που παράγει την τελευταία δεκαπενταετία η ακαδημία ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Νάξου συνεχίζεται αδιαλείπτως, με την εκπαίδευση εκατοντάδων νεαρών αθλητών. 

 Η ακαδημία, που έχει πετύχει την ανάδειξη δεκάδων αθλητών και τους έχει δώσει τα εφόδια για το επόμενο βήμα της καριέρας τους ξεκινάει τη φετινή χρονιά παραμένοντας σταθερή στο πλάνο και τις αξίες που διέπουν το προσωπικό και τους ποδοσφαιριστές της.

Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλά, οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν στις 13 Σεπτεμβρίου, ενώ οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει.

Το μότο της νέας χρονιάς; «ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ - ΝΕΑ ΑΡΧΗ»

Η σχετική ανακοίνωση και η αφίσα:

Με χαρά και με πολύ κέφι για παιχνίδι και ποδόσφαιρο η ακαδημία ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Νάξου αναγγέλλει την έναρξη της νέας προπονητικής χρονιάς για τα τμήματα της.

Με σεβασμό στα υγειονομικά πρωτόκολλα το εξειδικευμένο μας προπονητικό επιτελείο είναι πλήρως εμβολιασμένο και έτοιμο να καλωσορίσει και φέτος τα παιδιά. Αγόρια και κορίτσια από 5 ετών.

Πάγια φιλοσοφία και στόχος μας είναι όλα τα παιδιά να έρχονται και να φεύγουν με το χαμόγελο από τις ιδιόκτητες και πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις της ακαδημία μας. 

ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ - ΝΕΑ ΑΡΧΗ λοιπόν και φέτος. με την ευχή όλων μας να έχουν τα παιδιά μας μία χρονιά γεμάτη από εμπειρίες και χαρούμενες παραστάσεις.

Οι εγγραφές στα τμήματα της ακαδημίας μας ξεκινούν από την 1η Σεπτεμβρίου. Οι προπονήσεις μας θα ξεκινήσουν μαζί με την σχολική χρονιά στις 13 Σεπτεμβρίου.

Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 22850 26798 και 697 477 1943.

Φέρτε μόνο το κέφι για παιχνίδι και ποδόσφαιρο. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς. Σας περιμένουμε!

AFISA AKADIMIA

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares