Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 18:31

Στο final-4 η Κ16 του ΑΠΣ Κύθνου

Η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε και μαθηματικά τη συμμετοχή της στο final - 4 της Κ16 έγινε ο ΑΠΣ Κύθνου που πέρασε νικηφόρα με 0-2 μέσα από την έδρα του Παμμηλιακού.

PAMMILIAKOS KYTHNOS K16

Οι Κυθνιοί έφτασαν τους 17 βαθμούς, παραμένοντας αήττητοι στο πρωτάθλημα και παρόλο που έχουν ακόμα δύο αγώνες (με Πανσιφναϊκό εκτός και Νηρέα εντός) έχουν εξασφαλίσει το εισιτήριο συμμετοχής στην τελική φάση, η οποία μάλιστα δεν αποκλείεται να διεξαχθεί στην Κύθνο.

Στο 64' μετά από σέντρα του Γιώργου Μαρτίνου ο Λαρεντζάκης με σουτ έκανε το 0-1 και στο 84' οι ρόλοι αντιστράφηκαν, καθώς ο Λαρεντζάκης έβγαλε κάθετη πάσα στον Μαρτίνο και εκείνος με πλασέ έκανε το τελικό 0-2.

Σε επικοινωνία που είχαμε, ο πρόεδρος του ΑΠΣ Κύθνου, Γ. Λαρεντζάκης θέλησε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του Παμμηλιακού Μιχάλη Βαμβακάρη, ο οποίος όπως είπε για ακόμα μία φορά φιλοξένησε άψογα όλη την αποστολή της ομάδας του.

PAMMILIAKOS K16

Διαιτητής: Μαθιουδάκης Γ. του Θ. | Βοηθοί: Κουλακιώτης - Μαθιουδάκης Γ. του Α.

Παμμηλιακός (Καραγιαννόπουλος): Ραπανάκης Δ. (69΄Νίνος), Μπάτσης, Αϊβαλιώτης, Μωραΐτης, Ραπανάκης Ι., Λιβάνιος, Γεωργαλάκης (45΄Κούτη), Παγώνης (80΄Βεντούρης), Ζούλιας, Μαυρογιάννης Π., Γαλλής (60΄Κουλακιώτης)

PAMMILIAKOS K16 1

ΑΠΣ Κύθνου (Θεοδωρόπουλος): Μαρτίνος, Φιλιππαίος, Βλαστάρης (Φιλιππαίος), Δανιήλ (70΄Γκούμας), Λαρεντζάκης Α., Μπακογιάννης, Κλάρας, Αλαφούζος Γ., Μαρτίνος Δ. (45΄Αλαφούζος Μ.), Λαρεντζάκης Γ., Μαρτίνος Γ.

KYTHNOS K16

Δείτε τους έξαλλους πανηγυρισμούς των παιδιών του ΑΠΣ Κύθνου μετά τη νίκη

 

 

 

PAMMILIAKOS K16 3

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares