Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022 00:14

Ποδοσφαιριστές από την Κ16 της Α.Ε. Μυκόνου στο «Εlite Youth Development Football Camp 2022»

Μια μοναδική εμπειρία θα βιώσουν 14 νεαροί ποδοσφαιριστές από την ακαδημία της Α.Ε. Μυκόνου καθώς θα συμμέτεχουν στο «Elite Youth Development Football Camp 2022» από 03 έως και τις 10/07.

Το Μυκονιάτικο σωματείο δείχνει πως συνεχίζει να επενδύει στα τμήματα ακαδημιών δίνοντας την ευκαιρία στους νεαρούς αθλητές του Σωματείου να προπονηθούν υπό τις οδηγίες καταξιωμένων προπονητών από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Στο camp θα συμμετέχουν οι: Δακτυλίδης Ελευθέριος, Κατσικαλάκης Μιχαήλ, Κουσαθανάς Ματθαίος, Κουτρούτσος Παναγιώτης, Κυριαζίδης Ανδρέας, Μπάλλα Δημήτρης, Μπουτσάι Λάζαρος, Παχατουρίδης Γιώργος, Ρουστέμι Δανιήλ, Ασράμ Γεώργιος, Μεσάκου Εμίλιος, Ρουστέμι Ορέστης, Τόλιας Κυριάκος και Τσόπελας Κωνσταντίνος.

Το πρόγραμμα είναι δομημένο πάνω σε δύο άξονες:

· Εκπαίδευσης

· Ψυχαγωγίας

Ο Σάκης Τσιώλης, ο Στέλιος Αποσπόρης, ο Χάρης Κοπιτσής και αρκετοί άλλοι, ονόματα του ποδοσφαίρου με ιστορία, που έκαναν τον κόσμο να χαρεί και να γιορτάσει, θα δώσουν το παρόν προκειμένου να καθοδηγήσουν εκείνους που το αξίζουν σε ασφαλή μονοπάτια!

Με σεβασμό στα παιδιά και το ίδιο το ποδόσφαιρο.

Οκτώ ημέρες όπου με την ευθύνη της εταιρίας Aposporis.Football διοργανώνεται το προπονητικό πρόγραμμα : Εlite Youth Development Football Camp 2022

Η αξιολόγηση και η εκπαίδευση των νεαρών ποδοσφαιριστών, ηλικίας 14 έως και 18 ετών που αγωνίζονται σε τμήματα υποδομής συλλόγων, θα γίνει στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα στη Βάρη, ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον με εξαιρετικές εγκαταστάσεις, προπονητές με πολύχρονη εμπειρία στην Super League αλλά και σε τμήματα υποδομής είναι έτοιμοι να προσφέρουν ένα 10ήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο.

Η περίοδος του camp θα είναι 03-10/07/22

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2004 έως το 2008.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει : Προπόνηση τεχνικής, τακτικής, ενδυνάμωσης, εργομετρικά γηπέδου ,σεμινάρια καθώς και ψυχαγωγικές δραστηριότητες σε πισίνα.

Η αξιολόγηση θα δοθεί εγγράφως στο τέλος του camp.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και kit ρουχισμού.

Τέλος το camp θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Σύλλογο Γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες “Φλόγα” .

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

 

SANTORINI EXPERIENCE 300x250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares