Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 22:15

Άλμα καριέρας για τον Άγγελο Βαμβακούση που υπέγραψε στον Ατρόμητο

Το μεγάλο άλμα στην καριέρα του έκανε σήμερα ο ποδοσφαιριστής του Πανθηραϊκού και ένας εκ των αρχηγών της Μικτής ομάδας της ΕΠΣ Κυκλάδων που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ατρόμητο Αθηνών.

Ο χαρισματικός ποδοσφαιριστής που έχει αναδειχθεί μέσα από την ακαδημία της Playland είχε μπει εδώ και αρκετά χρόνια στο στόχαστρο μεγάλων ΠΑΕ, με τον ίδιο να κάνει υπομονή και να αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα τη φετινή χρονιά, επιλέγοντας τον Ατρόμητο.

vamvakousis atromnitos 1

Ο Άγγελος, συνοδευόμενος από τον πατέρα του Αντώνη βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία της ομάδας, όπου παρουσία του επικεφαλής σκάουτινγκ της ΠΑΕ, Τόλη Αποστόλου υπέγραψε στην ομάδα της Αθήνας.

vamvakousis atromnitos 2

Το ταλέντο και ο χαρακτήρας του Άγγελου του δίνουν όλα τα φόντα να γίνει σύντομα επαγγελματίας. Για αρχή θα αγωνίζεται με την ομάδα Κ19 στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League.

Όπως είναι φυσικό, στον Πανθηραϊκό υπάρχει ικανοποίηση για την πορεία του Άγγελου Βαμβακούση, με τον σύλλογο της Σαντορίνης να εκδίδει την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την παραχώρηση του Άγγελου Βαμβακούση στον Ατρόμητο Αθηνών και έτσι από σήμερα ο νεαρός μέσος αποτελεί μέλος του τμήματος Under-19 της ομάδας από το Περιστέρι.

Ο 17χρονος σήμερα αθλητής μας ξεκίνησε την πορεία του στην ακαδημία Ποδοσφαίρου του Αθλητικού Κέντρου Playland σε ηλικία 5 ετών. Υπό την τεχνική καθοδήγηση του προπονητή-παιδαγωγού κ. Δημήτρη Κρεμμύδα, ο  Άγγελος συμμετείχε σε πολλά τουρνουά με την Ακαδημία του Playland, ενώ αγωνίστηκε με επιτυχία και σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα του Πανθηραϊκού.

Τον Φεβρουάριο του 2020 και πριν συμπληρώσει τα 15 του χρόνια, πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με το αντρικό τμήμα της ομάδας μας, στον εκτός έδρας αγώνα με το Φωστήρα για το πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής. Παράλληλα, όλα αυτά τα χρόνια αποτέλεσε ενεργό και πολύτιμο μέλος των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του, ο αδαμάντινος χαρακτήρας του καθώς και η εργατικότητά του, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον πολλών ομάδων προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο Άγγελος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο Αθηνών, ομάδα που φημίζεται για την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιεί στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο και την ανάδειξη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Έτσι, βρέθηκε σήμερα στην Αθήνα, συναντήθηκε με τους ανθρώπους της ομάδας και έτσι από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται με το αστέρι στο στήθος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας εκφράζει στον Άγγελο τις πιο θερμές του ευχές για αυτό το νέο βήμα της ποδοσφαιρικής του πορείας και του εύχεται να είναι πάντα γερός και να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους.

Καλή Επιτυχία Άγγελε!!

294147723 10160313290447813 3711022441357881004 n

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares