Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 23:56

Κ16: Νίκη του ΠΑΣ Νάξου επί του ΑΣ Σαντορίνης στην ουδέτερη έδρα της Πάρου

Μία σημαντική νίκη με σκορ 4-2 και μάλιστα με ανατροπή, σημείωσε για το πρωτάθλημα της Κ16 το βράδυ του Σαββάτου (22/4) ο ΠΑΣ Νάξου, που επικράτησε της Σαντορίνης στην ουδέτερη έδρα του δημοτικού σταδίου Παροικιάς.

Οι πιτσιρικάδες της Σαντορίνης άνοιξαν το σκορ (1-0) στο 4’ με πλασέ του Σπ. Φύτρου, έπειτα από ωραία κάθετη του Καφούρου.

Ακολούθησαν εκατέρωθεν καλές ευκαιρίες, με τη σημαντικότερη για τον ΠΑΣ στο 28’, όταν σε πλασέ του Μανθόπουλου από το ύψος του πέναλτι η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Κι ενώ οι Ναξιώτες ανέβασαν την πίεσή τους, η ισοφάριση (1-1) ήρθε τελικά στο 31’ με πλασέ στη κίνηση του Μανθόπουλου, από μπαλιά του Μπλόσμι.

Το τέλος του ημιχρόνου βρήκε μπροστά στο σκορ (2-1) τη Σαντορίνη, που στο 42’ σκόραρε με κεφαλιά του Τ. Κανουσάι, μετά από κόρνερ του Κοϊδελάι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΣ Νάξου άλλαξε άρδην την αγωνιστική του εικόνα, έγινε πιο ουσιαστικός και έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων «καθάρισε» τη νίκη στο πρώτο εικοσάλεπτο.

Συγκεκριμένα, στο 45’ ο Μανθόπουλο με διαγώνιο σουτ, από ασίστ του Μαράκη, έφερε εκ νέου το ματς στα ίσα (2-2), ενώ ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά στο 58’, από «γλυκιά» σέντρα του Βαλέττα, πέτυχε χατ-τρικ και έβαλε τον ΠΑΣ Νάξου μπροστά (2-3).

Από εκεί και μετά, τα πράγματα απλοποιήθηκαν και στο 61’ ο Μαράκης με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή «υπέγραψε» τη νίκη (2-4) για την ομάδα του.

Διαιτητική τριάδα: Κουζούμης, Βακόνδιος, Ρούσσου

Σαντορίνη: (Τσάμογλου), Ντενίς, Φουστέρης, Τ. Κανουσάι, Κολλάρας, Κοϊδελάι, Σπ. Φύτρος, Καφούρος, Λιγνός, Εσκίογλου, Μπαϊράμ, Λένα. (Αγωνίστηκαν και οι Χρ. Φύτρος, Μ. Κανουσάι και Χασανμπελί).

ΠΑΣ Νάξου: (Μαράκης), Ξενάκης, Μαυρίδης, Φακίνος, Μαθιάσος, Χότζα, Μπλόσμι, Μαράκης, Βαλέττας, Μανθόπουλος, Λέκκας, Πιέτρι. (Αγωνίστηκαν και οι Βούτσινος, Κύλης, Ρ. Ρότσι, Μ. Ρότσι και Μάιτος).

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Τρίτη, 25 Απριλίου 2023

 

 -

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares