Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2023 14:36

Ο Τάκης Φύσσας στη Σύρο για τη μεγάλη γιορτή του Κυκλαδίτικου Ποδοσφαίρου

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος στις 10 και 11 Ιουλίου, η επίσημη αυλαία για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο θα πέσει στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, όπου περίπου 200 ''αστεράκια'' (Κ10) από 10 νησιά θα παίξουν και θα χαρούν με το αγαπημένο τους άθλημα.

Μία ποδοσφαιρική γιορτή, η οποία σε συνδυασμό με τα όσα έχουν προηγηθεί στα final-4 και στη διάρκεια της χρονιάς, πιστοποιούν ότι ο νομός μας, μέσω της ΕΠΣ Κυκλάδων και των συλλόγων αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο.

Το αναπτυξιακό Τουρνουά Ποδοσφαίρου φέτος θα ονομάζεται “TOURNAMENT 2023 ΚΩΣΤΑΣ ΦΕΛΟΥΤΖΗΣ”, στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του ΑΟ Πάγου, Κώστα Φελουτζή.

Οι εκπαιδευτές της ΕΠΟ, Γιάννης Βονόρτας και Γιώργος Βασσάλος, θα επιβλέπουν τη διοργάνωση, ενώ λίγες ημέρες από την επέτειο της κατάκτησης του EURO 2004 τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το βετεράνο διεθνή πρωταθλητή Ευρώπης, μέλος της ''dream team'' Τάκη Φύσσα που είναι και ο Αθλητικός Διευθυντής της Εθνικής Ομάδας.

Οι αγώνες θα γίνουν στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων, μέσα στο οποίο θα δημιουργηθούν τέσσερα μικρότερα γηπεδάκια, ενώ την Τρίτη το απόγευμα το σκηνικό θα μεταφερθεί στην Πλατεία Μιαούλη, όπου ο κόσμος θα παρακολουθήσει τους τελευταίους αγώνες και τις απονομές.

Τις επόμενες μέρες η ΕΠΣ Κυκλάδων θα ανακοινώσει και το αναλυτικό πρόγραμμα το οποίο θα σας γνωστοποιήσουμε μέσω νέας ανάρτησης μας. 

Θυμηθείτε τι έγινε πέρυσι: 

 

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares