Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 10:40

Παναγιώτης Κουλουμπής: Ήταν τιμή μου που πρόσφερα τις υπηρεσίες μου στον μεγάλο αθλητικό Θεσμό

Ακούραστος, με υψηλό φρόνιμα προσφοράς, το μέλος της ΕΠΣ Κυκλάδων ήταν ένας από τους ανθρώπους που συνέβαλλε τα μέγιστα στη μεγάλη επιτυχία του Τουρνουά Κ10 που έκλεισε με τον ιδανικότερο τρόπο τη ποδοσφαιρική χρονιά στις Κυκλάδες.

Ήταν εκεί, παρόντας σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά και χρωμάτιζε με τη φωνή του και τις συνεντεύξεις του τη διοργάνωση.

Τα λόγια που έγραψε ο Παναγιώτης Κουλουμπής και θα διαβάσουμε παρακάτω αντικατοπτρίζουν τα συναισθήματα του και την θέληση που έχει για να βάζει τον καλύτερο του εαυτό στις διοργανώσεις της ένωσης και όχι μόνο.

Αναλυτικά, έγραψε: 

Η καρδιά του αγνού «Ευ αγωνίζεσθε» ανιδιοτελούς παιδικού αθλητισμού κτύπησε ακόμα μια φορά δυνατά και χαρούμενα στην Σύρο, στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός των Κυκλάδων.

Τουρνουά Κ10 ''Fair Play Grassroots Festival'' (2η Ημέρα).

Γήπεδο ΕΠΣΚ και Πλατεία Μιαούλη.

PAIDIA DIMARXEIO

Πάνω από 200 παιδιά, αγόρια και κορίτσια, 7 Κυκλαδονήσια με κάθε ένα από αυτά από δυο και 3 ομάδες, σύνοδοι, παράγοντες, προπονητές, εθελοντές, προσωπικότητες του ποδοσφαίρου και εκατοντάδες κόσμος παρακολούθησαν, χάρηκαν διασκέδασαν και προπαντός ένιωσαν ευτυχισμένοι βλέποντας το μέλλον του Ελληνικού ποδοσφαίρου, τα παιδιά μας, να χαίρονται το αγνό ποδόσφαιρο.

VASALOS KOULOUBIS

Όπως κάθε χρόνο αφιερωμένο σε κάποιο πρόσωπο που έγραψε την δική του ιστορία στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο φέτος το Τουρνουά ηταν αφιερωμένο τιμητικά στη μνήμη του Κώστα Φελουτζή – Στον αδικοχαμένο νεαρό ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Φελουτζή ο οποίος έφυγε πρόωρα και αναπάντεχα από τη ζωή τον περασμένο Φεβρουάριο σε ηλικία μόλις 28 ετών. Πέρα από το αφιέρωμα στην μνήμη του ανακοινώθηκε επίσημα ότι θα δοθεί το όνομα του στο νέο ανακατασκευασμένο και πλήρως ανακαινισμένου γηπέδου του Πάγου.

Ένας ποδοσφαιρικό θεσμός που κάθε χρόνο γίνεται ακόμα πιο μεγάλος, πιο σπουδαίος και πιο σημαντικός, θέλοντας να διδάξει ήθος, αγάπη στον αθλητισμό και στα ιδεώδη του, σεβασμό στους κανόνες του «Ευ αγωνίζεσθε» και του «Νους υγιής εν σώματι υγιές» και στο παγκόσμια πλέον γνωστό λόγο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων « Το Ποδόσφαιρο Ενώνει Τα Νησιά» στην πιο δύσκολη και δύστροπη αθλητική περιέχου του κόσμου, τις Κυκλάδες.

FRERIS KOULOUBIS FISSAS VASSALOS VONORTAS

Ήταν τιμή μου που για μια ακόμα φορά πρόσφερα τις υπηρεσίες μου εντελώς ανιδιοτελώς με μεράκι σεβασμό και αγάπη σε αυτόν τον μεγάλο αθλητικό Θεσμό.

Ευχαριστώ Την UEFA, EΠΟ, ΕΠΣ Κυκλάδων, και ιδιαιτέρα τον πρόεδρο Ρένο Φρέρη για την εμπιστοσύνη τους, συνεργάτες, νέους και παλιούς φίλους και όλους όσους συνεργαστήκαμε μαζί.

Κάθε φορά ανεβάζουμε τον πήχη πιο ψηλά και κάθε φορά ανησυχούμε πως θα τον ξεπεράσουμε.

Κάθε χρόνο τον ξεπερνούμε άνετα. Απλά γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε.

Και του Χρόνου, και Εις Ανωτέρα.

FRERIS KOULOUBIS

Επιτρέψτε μου να πω για το sportcyclades ότι είναι η καλύτερη αθλητική ενημέρωση. Άψογη δημοσιογραφική κάλυψη. Ακούραστη, Καθημερινή, πάντα μέσα στην καρδιά των γεγονότων και της επικαιρότητας ακριβώς την στιγμή που συμβαίνουν τα γεγονότα, ταξιδεύοντας κυριολεκτικά με κάθε μέσο απο νησί σε νησί.

Ενημέρωση με ηρωισμό, καθαρότητα, αντικειμενικότητα, τόλμη και με τέλεια τεχνολογικά μέσα. ΚΟΣΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Κουλουμπής.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares