Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 23:18

Σ. Π. Ολυμπιακού Σαντορίνης: Ικανοποίηση για την πρώτη συμμετοχή σε επίσημο τουρνουά

Η μεγαλύτερη αποστολή που συμμετείχε στο τουρνουά Κ10 ''Fair Play Grassroots Festival'' ήταν αυτή της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης.

Για την ακαδημία της Σαντορίνης αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή σε επίσημη διοργάνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων, πράγμα που γεμίζει ικανοποίηση την διοίκηση, που εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η πρώτη συμμετοχή της ακαδημίας μας σε επίσημο τουρνουά της ΕΠΟ και της ΕΠΣ Κυκλάδων συνδυάστηκε με τις πολύτιμες εμπειρίες που αποκόμισαν τα παιδιά μας και οι συνοδοί τους.

Παράλληλα η αποστολή της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης στη Σύρο για το ''Fair Play Grassroots Festival'' ήταν η πολυπληθέστερη, κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς στον έναν χρόνο λειτουργίας μας, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονέων.

Νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τους Ευθύμιο, Μάρκο και Μανώλη Σιγάλα και την εταιρία τους Stone Travel για τις μετακινήσεις της αποστολής μας, όπως και την ακαδημία της Valencia Σύρου, και ειδικά την Γεωργία και τον Ιωσήφ Ρούσσο για το γεύμα που πρόσφεραν στα παιδιά μας, ως ένδειξη της φιλοξενίας τους και των καλών σχέσεων των συλλόγων μας.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο, συγχαίρουμε για ακόμη μία φορά την ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων, για την καταπληκτική αυτή διοργάνωση, που χάρισε όμορφες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους.

Τέλος, ευχαριστούμε του γονείς που ακολούθησαν την αποστολή και χάρηκαν μαζί με τα παιδιά τους.

 

 

 

⚽Η πρώτη συμμετοχή της ακαδημίας μας σε επίσημο τουρνουά της ΕΠΟ και της ΕΠΣ Κυκλάδων συνδυάστηκε με τις πολύτιμες...

Δημοσιεύτηκε από Ολυμπιακός Σχολή Ποδοσφαίρου Σαντορίνη στις Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023

 

 

 

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares