Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 20:15

Το αφιέρωμα της ΕΠΟ στο Fair Play αναπτυξιακό τουρνουά ποδοσφαίρου "Κώστας Φελούτζης"

Με ιδιαίτερη επιτυχία, όπως δείχνει ο μεγάλος αριθμός παιδιών που συμμετείχαν, συνεχίστηκαν στη Σύρο οι δράσεις για αγόρια και κορίτσια από 8 έως 12 ετών, οι οποίες εντάσσονται στα αναπτυξιακά προγράμματα της ΕΠΟ "Hello Football Friend" και "It’s a woman’s game".

Συγκεκριμένα, το διήμερο 10 και 11 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στην Ερμούπολη το Fair Play αναπτυξιακό τουρνουά ποδοσφαίρου "Κώστας Φελούτζης", στο οποίο συμμετείχαν πάνω από 250 αγόρια και κορίτσια κάτω των 10 ετών από ακαδημίες σωματείων της Κύθνου, της Σύρου, της Σαντορίνης, της Τήνου, της Νάξου, της Πάρου, της Μήλου, και της Μυκόνου.

Η αναπτυξιακή δράση, που διοργανώθηκε από την ΕΠΣ Κυκλάδων, έλαβε χώρα σε δύο μέρη. Αρχικά, την Δευτέρα 10 Ιουλίου, στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων και την Τρίτη 11 Ιουλίου στην Πλατεία Μιαούλη σε μετακινούμενο γήπεδο μικρών διαστάσεων. Στο πλαίσιο του προγράμματος της ΕΠΟ "It's a woman's game", που προωθεί την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γυναικών, διεξήχθησαν αγώνες αποκλειστικά με κορίτσια, τα οποία έλαβαν αναμνηστικά μπλουζάκια.

Πρεσβευτής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στην αναπτυξιακή δράση στη Σύρο ήταν ο Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ομάδα το 2004 και αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ανδρών, Τάκης Φύσσας, ο οποίος μίλησε και συμβούλεψε τους νεαρούς φίλους του αθλήματος, ενώ χρήσιμο είναι να επισημανθεί ότι στο τουρνουά "Κώστας Φελουτζής" συμμετείχαν πάνω από 20 προπονητές, μεταξύ των οποίων οι εκπαιδευτές της ΕΠΟ Γιώργος Βασσάλος και Γιάννης Βονόρτας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιτυχημένη δράση πραγματοποιήθηκε παρουσία του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Φρέρη, μελών της ΕΠΣ Κυκλάδων και εκπροσώπων τοπικών φορέων.

Πηγή: epo.gr 

Συρος 5

Σύρος 3

Σύρος 4

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares