Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 10:38

Γιόρτασαν και αποχαιρέτησαν τη χρονιά στη Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης [pics-vid]

Με μία οικογενειακή γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο ''Πύργος'' έκλεισε η χρονιά της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης.

Η ακαδημία του Πύργου έχει αναπτυχθεί σημαντικά στον έναν χρόνο λειτουργίας της, έχοντας καταφέρει να περάσει ένα διαφορετικό μοντέλο, όπως είναι αυτό του δικτύου σχολών της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν διπλώματα στα παιδιά της ακαδημίας, ενώ ο διευθυντής, Αλέξανδρος Κωνσταντόπουλος έκανε έναν μίνι απολογισμό των πεπραγμένων.

Γονείς, παιδιά, προπονητικό επιτελείο και διοίκηση απόλαυσαν τον πολύ όμορφο μπουφέ που είχε ετοιμάσει το προσωπικό του εστιατορίου ''Πύργος'' του Νίκου Δεναξά που είναι πάντα δίπλα στον σύλλογο. 

Ξεχωριστή στιγμή και ενδεικτική του κλίματος ήταν η συγκίνηση του προπονητή Μιχάλη Τζωρμπατζάκη, όταν αυτός μίλησε για την ακαδημία και το δέσιμο που έχει δημιουργηθεί.

Το κλείσιμο της εκδήλωσης είχε και την έκπληξη στον μικρό Κωνσταντίνο, που είχε τα γενέθλια του και δεν θα μπορούσε να λείψει η τούρτα έκπληξη.

Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση και φωτογραφίες:

 

 

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023

 

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares