Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023 09:18

ΠΑΣ Νάξου και Πανναξιακός: Ξεκίνησαν οι κοινές προπονήσεις των αναπτυξιακών τμημάτων [vid]

Με καθημερινές διπλές προπονήσεις ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες οι προπονήσεις των τμημάτων Κ18, Κ16 και Κ14 του ΠΑΣ Νάξου και του Πανναξιακού που από φέτος θα λειτουργούν σε συνεργασία των δύο συλλόγων του νησιού.

Οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά το πρωί στο ΔΑΚ Νάξου και το απόγευμα στο γήπεδο του Αγερσανίου.

Πλέον οι αθλητές των δύο ομάδων προπονούνται μαζί, σαν μία ομάδα, καθώς ως γνωστό οι Κ18 και Κ16 θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα ως Πανναξιακός και οι Κ14 και Κ12 ως ΠΑΣ Νάξου. Η συμφωνία των δύο συλλόγων επίσης ορίζει ότι τα μικρά τμήματα (Κ10, Κ8, Κ6 και Μίνι) θα προπονούνται υπό τις οδηγίες των προπονητών του ΠΑΣ Νάξου.

Όσο αφορά την ανδρική ομάδα που θα ξεκινήσει την προετοιμασία της την Δευτέρα (28/8), εκεί πλέον θα υπάρχει ο Πανναξιακός, όπου θα δούμε αρκετούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Νάξου.

Το τεχνικό επιτελείο έχει ως εξής: Ανδρική Ομάδα: Γιώργος Μοστράτος, Κ18: Νίκος Κουρκούνας, Κ16: Πέτρος Μαράκης, Κ14: Θοδωρής Χαβδούλας, Κ12: Θοδωρής Χαβδούλας.

Γυμναστής των τμημάτων θα είναι ο Πέτρος Σιδερής, ενώ ο Πέτρος Μαράκης θα έχει διευρυμένο ρόλο, καθώς θα διευθύνει τα τμήματα υποδομής και των δύο συλλόγων.

Ένα μικρό βίντεο και φωτογραφίες από την προπόνηση στο ΔΑΚ Νάξου:

 

 

 

Ξεκίνησε η προετοιμασία των αναπτυξιακών τμημάτων του ΠΑΣ Νάξου και του Πανναξιακού, τα οποία από φέτος θα λειτουργούν σε συνεργασία. Πανναξιακός ΑΟ / Pannaxiakos AC ΠΑΣ Νάξου #pasnaxou #pannaxiakos #naxos

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023

 

PAS NAXOU PANNAXIAKOS PROTI AKADIMIA

PAS NAXOU PANNAXIAKOS PROTI AKADIMIA1 

 

 

 

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares