Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2023 11:01

Μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα της Κ18 ο Πανθηραϊκός

Μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου μέχρι και το τελευταίο λεπτό, ο Πανθηραϊκός επικράτησε με 3-2 της Θύελλας Καμαρίου για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ18 της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η ομάδα του Δημήτρη Κρεμύδα άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό του παιχνιδιού με τον Χαϊνταράι να σκοράρει με διπλή προσπάθεια αφού πρώτα έπαιξε το 1-2 με τον Κράσι Λ.

Η ομάδα του Καμαρίου ισοφάρισε στο 15’ με σουτ του Καφούρου. Στο 24’ ο Πανθηραϊκός προηγήθηκε ξανά με δυνατό σουτ του Κράσι Λ., μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 30’ με πολύ ωραίο σουτ του Πάνα έξω από την περιοχή. Στο 36’ ο Πανθηραϊκός κατάφερε να πάρει εκ νέου του προβάδισμα. Μετά από μαγική ενέργεια, ο Παπαβασιλείου μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στο Λιονέλ Κράσι που με κοντινή προβολή σημείωσε το 3-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας απέκτησε έντονο ρυθμό με αρκετές μονομαχίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο Πανθηραϊκός δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες για να καθαρίσει το ματς με σημαντικότερες ένα μακρινό σουτ του Ζαμπέλη που έφυγε λίγο άουτ καθώς και σε τετ α τετ του Παπαβασιλείου, ο οποίος πλάσαρε πάνω από την εστία. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Καμαρίου έφτασε κοντά στην ισοφάριση λίγο πριν το φινάλε του αγώνα με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καφούρου που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Καραμολέγκου.

Έτσι, η ομάδα του Δημήτρη Κρεμμύδα ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα Κ18.

Διαιτητής ήταν ο κ. Νάκκας, με βοηθούς την κα. Ρούσσου και τον κ. Πέγιο.

PANTHIRAIKOS K18 2023 2024 1

Συνθέσεις

Πανθηραϊκός(Δ. Κρεμμύδας): Καραμολέγκος, Μέμα(75’ Τσάνο), Καραγιάννης, Κράσι Ε., Μοσχάτος, Διονυσόπουλος(87’ Καρτίμπελης), Σέχου, Παπαβασιλείου(87’ Λλέσι), Χαϊνταράι(75’ Καβαλλάρης), Ζαμπέλης(65’ Βενιέρης), Κράσι Λ.(87’ Κουλουριώτης).

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Μαρτίδης, Ντούκα, Νομικός

Θύελλα Καμαρίου(Σ. Φίλων): Κούκα, Εσκίογλου, Λένα, Μπάχνα(65’ Χάλαρης), Κολλάρας(82’ Κανουσάι), Πάνα, Λιγνός, Καφούρος, Κοϊδελάι Ο., Κοϊδελάι Λ., Φύτρος Α.(78’ Φύτρος Χ.)

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares