Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 11:56

Πρεμιέρα με «ντόρτια» για την Κ16 του Α.Ο. Πάρου

Με τη δύναμη της έδρας και αξιοποιώντας καλύτερα από τον αντίπαλό του τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο παιχνίδι, ο Α.Ο. Πάρου επικράτησε με σκορ 4-1 του Α.Μ.Σ. Φιλωτίου, στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου της Κ16.

Οι Παριανοί μπήκαν ορεξάτοι στο ματς και προηγήθηκαν (1-0) μόλις στο 2’ με τον Ερνέστο Κεβάνι έπειτα ωραία συνεργασία, ωστόσο η αντίδραση των Ναξιωτών ήταν άμεση και στο 7’ έφεραν το ματς στα ίσα (1-1) με τον Μπρουνίλντο Κιόσκου μετά από αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα.

Τα δύο γρήγορα γκολ άνοιξαν ακόμη περισσότερο τον ρυθμό, με την ομάδα του Δημήτρη Τριανταφυλλάκου να είναι πιο ουσιαστική στην τελική προσπάθεια, γεγονός που της απόφερε δύο ακόμη τέρματα (3-1) πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου με «δράστες» τους Αλέσιο Γκέκα στο 21’ και Ιάκωβο Βαρθακούρη στο 30’.

Στο δεύτερο 40λεπτο οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Προμπονά ανέβασαν την απόδοσή τους, απώλεσαν τρεις σημαντικές ευκαιρίες σε τετ α τετ και δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο γκολ που θα τους έβαζε ξανά στην διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος. Από την άλλη πλευρά, ο Α.Ο.Π. διαχειρίστηκε το παιχνίδι και στο 84’ ο Ιάκωβος Παντελαίος έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» διαμορφώνοντας το τελικό σκορ (4-1).

Διαιτητές: Ι. Κουζούμης, Γ. Δεγαΐτας.

Α.Ο. Πάρου: (Τριανταφυλλάκος), Αγγ. Σαρρής, Ντεμίρι (75’ Σκιαδάς), Βαρθακούρης, Μπέτσα, Καρόζι, Γκιόνι, Γκέκα (82’ Κουγιουφάς), Ζέλα (48’ λ.τ. Δημ. Σαρρής), Παντελαίος, Κεβάνι, Μελανίτης.

Α.Μ.Σ. Φιλωτίου: (Προμπονάς), Λιοφάγος, Κων. Ψαρράς, Κων. Γρατσίας, Χάλκος, Κιόσκου (78’ Κριμιτζάς), Βασ. Ψαρράς, Σαρλάνης, Βασιλάκης, Μανιός, Δαμ. Γρατσίας (78’ Κρασσάς), Μάκαρης (78’ Μουστάκης).

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares