Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2023 21:38

Παμμηλιακός: Καταδικάζουμε την υβριστική συμπεριφορά των φιλάθλων μας

Την δημόσια καταδίκη του για την υβριστική συμπεριφορά φιλάθλων και γονέων κατά της αποστολής του Αίαντα Σύρου εκφράζει μέσω ανακοίνωσης της η διοίκηση του Παμμηλιακού.

Αναλυτικά: 

Με αφορμή την υβριστική συμπεριφορά μερίδας φιλάθλων και γονέων στο σημερινό παιχνίδι για την κατηγορία Κ14 μεταξύ της ομάδας μας και του Αίαντα Σύρου, δηλώνουμε την δημόσια και κατηγορηματική καταδίκη των όσον συνέβησαν στο γήπεδο μας εις βάρος της αποστολής της φιλοξενούμενης ομάδας.

Οι αθλητική φιλοσοφία που διέπει τον Παμμηλιακό δεν μπορεί να έχει σχέση με τις ακατανόμαστες εκφράσεις που ακούστηκαν σήμερα στην εξέδρα του γηπέδου της Μήλου. 

Ως Παμμηλιακός, προσπαθούμε πάντα να παρέχουμε ιδανική φιλοξενία σε όλους τους συλλόγους που επισκέπτονται το γήπεδο και το νησί μας.

Νιώθουμε ντροπή και αποτροπιασμό για αυτά που είδαμε και ακούσαμε. Ζητάμε ειλικρινή συγνώμη στην αποστολή του Αίαντα Σύρου και τους υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να μην επαναληφθούν ποτέ παρόμοια γεγονότα.

Όσοι προκάλεσαν αυτές τις συμπεριφορές θα πρέπει να καταλάβουν ότι ''Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ''... και όποιος δεν μπορεί να το κατανοήσει καλό είναι να μην συμμετέχει στις αθλητικές εκδηλώσεις του Παμμηλιακού.

Με τιμή

Ο πρόεδρος Μιχάλης Βαμβακάρης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Παμμηλιακού

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares